Doel

 

Acteur Park Si Hoo
Bewerking: Wilma (Peris)

Voorstellen

Hallo, leuk dat je deze website bezoekt!
Mijn naam is Wilma en ik woon in Nederland. In de zomer van 2011 zag ik voor het eerst iets van Park Si Hoo. Op dat moment werd zijn Koreaanse drama “The Princess’ Man” gefilmd en uitgezonden op de TV in Zuid-Korea. Ik volgde dit drama via YouTube. Helaas kunnen we hier in Nederland de zenders uit
Zuid-Korea niet ontvangen. Park Si Hoo maakte zo’n indruk op me, dat ik me verder in hem ben gaan verdiepen. In het begin wist ik zijn naam niet eens, maar tijdens mijn zoektocht kwam ik beetje bij beetje steeds meer over hem te weten! En nu ben ik één van zijn vele trouwe fans!

Het doel van deze website

In Nederland weet iedereen, althans vooral de jeugd, waar je het over hebt, wanneer je over Kpop begint. Via die omweg ben ik bij mijn eerste Kdrama beland en daarna het Kdrama met Park Si Hoo. Ik ben heel veel van hem te weten gekomen, doordat in dezelfde tijd een 3-talig blog, met als hoofdtaal Engels, werd gelanceerd. Dit was de website Park Si Hoo 4 U. Deze website is helaas niet meer actief. 

Over Park Si Hoo was in het Nederlands niets te vinden. Medio 2015 heb ik een fanclub voor hem gestart op het platform van Clubs:
(http://park-si-hoo-fc-nl.clubs.nl) om meer mensen met hem kennis te laten maken. Het platform van Clubs heeft echter een meer besloten karakter. Hoewel ik de club heb opengesteld voor iedereen, kun je pas echt alles zien als je ook clublid wordt. Enerzijds van Clubs zelf, wat gratis is zolang je zelf geen club wil starten, en anderzijds van de Park Si Hoo Fanclub NL. Deze fanclub ga ik zeker niet opheffen, maar met een eigen website die ook meer mogelijkheden en vrijheid biedt, streef ik ernaar om meer fans van Park Si Hoo te bereiken en op termijn ook leuke dingen te gaan doen met elkaar! De focus ligt dus op Nederland, België, alle Nederlandstalige gebieden én niet te vergeten alle Nederlandse emigranten waar ook ter wereld!