Aan Alle Fans

 

Banner "Aan Alle Fans"
Banner: Wilma (Peris)

Leuk dat je de Nederlandse website voor de Zuid-Koreaanse acteur Park Si Hoo bezoekt! Ik doe al een website in het Engels voor deze acteur, maar ik wilde er toch ook één specifiek in het Nederlands voor een groter bereik. Voorzover mij bekend, is er verder nog niets in het Nederlands voor Park Si Hoo. Behalve dan mijn fanclub op het platform van Clubs.

Iedere bezoeker kan een reactie plaatsen. Zodra de eerste reactie geaccepteerd is, zullen volgende reacties direct zichtbaar zijn. Het lijkt me leuk om mede Park Si Hoo fans hier in Nederland en/of België te leren kennen. Het is mijn streven om van deze website een omgeving te maken waar we ongedwongen met elkaar kunnen praten over alles wat met
Park Si Hoo te maken heeft!

In de zomer van 2011 ben ik voor het eerst gefascineerd geraakt door Park Si Hoo. Ik zag hem toen als Kim Seung Yoo in het historische drama “The Princess’ Man”. Park Si Hoo is een veelzijdig en enorm getalenteerd acteur. Maar hij is zeker niet alleen een acteur. Goed beschouwd is hij een allround entertainer! Alles wat hij doet, doet hij met meer dan 100% inzet. Bovendien is hij altijd heel attent naar zijn fans toe. Hij verdient het dat ook mensen buiten Zuid-Korea en omringende Aziatische landen hem en zijn werk leren kennen en waarderen! Je zult merken dat Park Si Hoo een hechte band heeft met zijn fans!

Enerzijds zal ik hier reeds bestaand materiaal delen. Muziekvideo’s zoals ze geplaatst zijn, maar artikelen (globaal) vertaald in het Nederlands. Anderzijds wil ik ook eigen werk delen: zelfgeschreven artikelen, fotobewerkingen en mettertijd ook muziekvideo’s.

Wil je iets met andere fans delen? Stuur het dan naar het e-mailadres van dit blog: parksihoonl@wilma-online.nl. Dan bekijk ik het en plaats het eventueel hier!

Nogmaals bedankt voor je bezoek en kom zeker regelmatig een kijkje nemen!