Afscheid PSH website

Deze website gaat stoppen

Sinds de oprichting van deze website om de Zuid-Koreaanse acteur Park Si Hoo meer bekendheid te geven in Nederland en Nederlandstalige landen, heb ik met veel plezier hieraan gewerkt. Echter, vanwege persoonlijke redenen zal ik eind oktober stoppen. Tevens zullen de hieraan gekoppelde sociale media accounts dan ook opgeheven worden.

Hierbij wil ik iedereen bedanken die deze website bezocht heeft. Om toch op de hoogte te blijven van nieuws met betrekking tot Park Si Hoo verwijs ik jullie naar de website https://www.parksihoossi.com van Nance. Deze website is in het Engels, maar biedt de mogelijkheid om ook naar het Nederlands te laten vertalen. Nance is een toegewijde fan van Park Si Hoo en deelt al jaren alles wat met Park Si Hoo te maken heeft.

Nogmaals bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.