PSH_030422

Hoera voor Park Si Hoo! 03-04-2022

PSH_030422

Vandaag viert Park Si Hoo zijn 44e verjaardag! Hiep Hiep Hoera!

Voor het derde jaar op rij geen viering samen met zijn fans. Het coronavirus legt nog steeds beperkingen op, maar er is licht aan het eind van de tunnel!

Park Si Hoo’s fanclub in Japan heeft via hun Instagram account laten weten, dat Park Si Hoo voornemens is om op 28 en 29 mei 2022 twee fanmeetings te houden in Japan. Nadere details zullen nog volgen. Dit is natuurlijke hartstikke goed nieuws voor de fans die hierbij aanwezig zullen kunnen zijn. Zowel de verjaardagsvieringen als de fanmeetings waren altijd happenings om naar uit te kunnen kijken.

Het is ook nog steeds afwachten, wanneer de Mentalist met Park Si Hoo in de hoofdrol uitgezonden gaat worden in Zuid-Korea. De verwachting is ergens in de 2e helft van 2022, maar de verwachtingen zijn al vaker veranderd.

Voor nu een hele fijne verjaardag voor Park Si Hoo in goede gezondheid en met heel veel geluk in het vooruitzicht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

11 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.