Verjaardagskaart Park Si Hoo

Park Si Hoo is Jarig! 03-04-2021

Zaterdag 3 april 2021 is Park Si Hoo 43 jaar geworden.  De foto in de felicitatiekaart is van 2019, maar hij lijkt geen dag ouder geworden te zijn! De zegswijze “Voor altijd jong” lijkt voor
Park Si Hoo wel op te gaan!

Helaas kon er voor het tweede jaar op rij geen fysiek verjaardagsfeest met de fans gevierd worden, terwijl Park Si Hoo op het moment ook bezig is met de filmopnamen van “Mentalist”. Toch is er voor een select groepje van maximaal 300 fans de gelegenheid geweest om
Park Si Hoo een half uur te zien via Zoom. Daarvoor had Park Si Hoo’s Japanse Fanclub, JOFC, via Mentorshop een verjaardagspakket samengesteld. Op basis van deze aankopen werden de fans geselecteerd, die een uitnodiging voor de Zoom-meeting zouden ontvangen.

Verjaardagspakket

Verjaardagspakket 2021 Park Si Hoo
Bron foto: Instagram parksihoojp, dank u!

Bekendmaking Zoom-meeting 

Aankondiging Zoom-meeting Park Si Hoo
Bron foto: Instagram parksihoojp, dank u!

Voorafgaand aan deze Zoom-meeting plaatste Park Si Hoo’s kapper Lee Nam Gyu een video, waarin hij verrast werd met een verjaardagstaart met brandende kaarsjes. Uiteraard werd hij ook toegezongen door het team. Klik op onderstaande afbeelding en je kunt de video zien op Instagram.

Verjaardag 2021 Park Si Hoo
Bron foto: Instagram e_namgyu, dank u!

 Als afsluiting van deze verjaardagsimpressie een foto die na afloop door de JOFC op hun Instagram account is geplaatst. Dit is dus hoe onze jarige Job er voor de camera uitzag tijdens de ontmoeting met zijn fans in de Zoom-ruimte.

Zoom-meeting Park Si Hoo
Bron foto: Instagram parksihoojp, dank u!

Met dank aan: Instagram e_namgyu & parksihoojp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 − 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.