Park Sihoo Online Evenement

Park Sihoo Online Evenement 14.11.2020

Vanwege de coronapandemie is 2020 sinds maart een beetje, heel erg, anders als dat we gewend zijn. De traditionele evenementen van Park Si Hoo, zoals de viering van zijn verjaardag en de fanmeeting met de abonnées van ENISHI, zijn door de wereldwijde beperkende maatregelen komen te vervallen. Maar er is een alternatief gevonden! Voor het eerst wordt er nu een Park Sihoo Online Evenement ~ Romantic Date with Sihoo ~ gehouden. Het verheugende nieuws is dat ook de fans van buiten Japan hiervoor een ticket kunnen kopen!

Aankondiging Park Sihoo Online Evenement
Uiteraard is de voertaal nog steeds Koreaans/Japans, maar ook de internationale fans zullen Park Si Hoo nu van dichterbij kunnen zien tijdens een fanmeeting. Weliswaar vanachter een scherm en deze online beleving is voor iedereen nieuw, maar wat telt is de eigen beleving en niet meer van “alleen maar horen zeggen”!

De livestream wordt verzorgd door PIA via “ULIZA”. Voordat je overgaat tot het kopen van een ticket, is het raadzaam om eerst te controleren of je vanuit jouw land (Nederland en België is geen probleem) en via jouw PC, mobiel, Ipad of tablet de livestream zal kunnen zien. Dat kan via deze link: https://t.pia.jp/pia/events/pialivestream/

Scroll naar beneden totdat je onderstaand venster ziet (met de Chrome browser kun je het Japans omzetten in de gewenste taal) en laat het afspelen.

Scherm PIA Live Stream

Als het afspeelt, kun je zonder problemen een ticket voor de Romantic Date with Sihoo kopen!

Alle details even op een rijtje:

  • Evenement: Romantic Date with Sihoo;
  • Datum: Zaterdag 14 november 2020 vanaf 18.00 uur Japanse tijd, verbinding maken mogelijk vanaf 17.30 uur Japanse tijd;
  • Waar: PIA Live Stream “ULIZA”;
  • Betaalmethode: Betalen is alleen mogelijk met credit card;
  • Toegang: Na koop en betaling van het ticket ontvang je 2 dagen van tevoren om
    10.00 uur Japanse tijd de URL voor de video via het scherm van de geschiedenis  van je aankoop. Accepteer/bevestig de URL van de video van tevoren, omdat op de dag van het evenement veel online verkeer wordt verwacht. Je kunt de video slechts op 1 apparaat bekijken. Hou hier rekening mee!
  • Ticketprijs: ¥ 4.800 en eventuele bijkomende, administratieve kosten; 
  • Copyright: Alle copyright van de geboden inhoud tijdens de livestream behoort toe aan de organisator (Japan Official Fan Club). Derhalve is het verboden om hiervan copieën te maken, dit te delen met anderen of de inhoud te verspreiden. Bij ontdekking kan overgegaan worden tot het nemen van gerechtelijke stappen.


Europese landen waar je de livestream kunt ontvangen zijn
:

Nederland, Griekenland, Duitsland,  België, Roemenië, Hongarije, Denemarken, Ierland, Finland, Portugal, Groot Brittannië, Spanje, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Tjechië, Bulgarije, Zweden, Oostenrijk, Polen en Zwitserland.

Alle overige informatie met betrekking tot de livestream kun je vinden op de ticketpagina van PIA: https://ticket.pia.jp/piasp/inbound/park-sihoo-pls.jsp

Internationale fans kunnen hun ticket kopen vanaf maandag 2 november om 18.00 uur Japanse tijd – 13 november 2020, 23.59 uur Japanse tijd


Het is de eerste keer dat ook Park Si Hoo’s internationale fans kunnen deelnemen aan een fanmeeting. Laten we dus met zoveel mogelijk internationale fans aanwezig zijn bij deze
Romantic Date with Sihoo!

Met dank aan: Instagram parksihoojp & PIA

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier + zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.