Park Si Hoo als Choi Cheon Joong

WCR: KNTV Japan Zendt “Wind, Cloud & Rain” uit

Zondag 26 juli 2020 zond TV Chosun de laatste aflevering van “Wind, Cloud & Rain” uit. Op zaterdag 22 augustus 2020 is KNTV in Japan begonnen met het uitzenden van dit nooit vervelende historische drama “Wind, Cloud & Rain”!

Banner KNTV "Wind, Cloud & Rain"

Elke zaterdagavond tussen 20.00 en 22.30 uur lokale tijd worden nu 2 afleveringen van “Wind, Cloud & Rain” uitgezonden. De fans in Japan hebben dus al de eerste twee afleveringen op hun TV-scherm kunnen volgen! Wat een bofferds! Bovendien is het ook nog mogelijk om een herhaling van de voorlaatste afleveringen te zien op vrijdag tussen 11.30 en 14.00 uur lokale tijd! Ongetwijfeld zal Choi Cheon Joong ook in Japan een onuitwisbare indruk achterlaten. Het koppel Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon zal zeker ook de harten van de Japanse kijkers stelen!

Poster "Wind, Cloud & Rain"

Dat Park Si Hoo met zijn vertolking van Choi Cheon Joong in “Wind, Cloud & Rain” een daverend succes mag hebben in Japan! Zaterdagavond vanaf 20.00 uur lokale tijd verschijnt hij weer op het TV-scherm van KNTV!

Met dank aan: KNTV & TV Chosun

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 − 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.