WCR: Stilte voor de Storm

WCR: Stilte voor de Storm

Wat waren we blij, dat koning Cheol Jong kort voor zijn dood na een vurig pleidooi van zijn dochter, Lee Bong Ryeon, aan Choi Cheon Joong toestemming en opdracht gaf om de rest van hun leven zorg voor haar te dragen. Eindelijk hoefden ze de liefde voor elkaar niet meer verborgen te houden en elkaar in het geniep te ontmoeten om aan de spiedende ogen van Chae In Gyu te ontsnappen. Het hielp wel, dat Lee Bong Ryeon een manier gevonden had om zich eindelijk van de ketens van de Jangdong Kim clan te bevrijden!

Mede door de inzet van onze koningmaker en toekomstvoorspeller Choi Cheon Joong, werd de jongste zoon, Lee Jae Hwang, van Lee Ha Eung benoemd tot de volgende koning met zijn vader als regent. Zou er dan nu ook een einde komen aan de macht van de Jangdong Kim clan en het volk van Joseon een beter leven krijgen? Uiteindelijk was dit de reden, waarom
Choi Cheon Joong zich zo ingezet had om het volk Lee Jae Hwang als de toekomstige koning te laten erkennen door het volk, dat aan zijn voeten lag. Zeer tot onvrede van Lee Ha Eung.

Wat de man met de tijger-uitstraling ook allerminst beviel, was dat Choi Cheon Joong de herstelde patiënten van de plaag in het dorp liet wonen, dat ze een eigen naam hadden gegeven. En daarbij ook nog eens aan steeds meer mensen onderdak bood. Eens waren
Lee Ha Eung en Choi Cheon Joong bondgenoten, maar nu zijn zoon koning is, wordt
Choi Cheon Joong als bedreiging ervaren door Lee Ha Eung. Ze bewandelen niet meer hetzelfde pad.

De preview van aflevering 16 laat ons zien, dat er met de nieuwe koning geenszins sprake is van een vredige samenleving voor iedereen. Integendeel, er pakken zich donkere wolken samen boven de hoofden van Choi Cheon Joong, Lee Bong Ryeon en de mensen in hun dorp. Lee Ha Eung wil als regent met harde hand zijn wil doordrukken. De ene tiran gaat ingeruild worden voor de volgende. Het is de stilte voor de storm. Hoe zal dit gaan aflopen?

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

ParkSihooSsi.com heeft voor een beter begrip deze preview voorzien van Engelse en Chinese ondertitels. Klik op de afbeelding voor deze video op Facebook.

Preview Aflevering 16 "Wind, Cloud & Rain"


Aflevering 16 zal om 22.50 uur Koreaanse tijd (15.50 uur in Nederland) beginnen op
TV Chosun. Klik op de link om via hun website te kijken: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Reken maar dat ik er weer voor ga zitten! Jij ook?

Met dank aan: TV CHOSUN & ParkSihooSsi.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.