Park Si Hoo als Choi Cheon Joong

WCR: Slotakkoord

Na dit weekend zullen we het hele verhaal van “Wind, Cloud & Rain” kennen. Vandaag wordt het slotakkoord ingezet met aflevering 20 op TV Chosun om 22.50 uur Koreaanse tijd
(15.50 uur in Nederland) – http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Preview Aflevering 20

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

Klik op onderstaande afbeelding om de preview met Engelse en Chinese ondertitels te kijken op Facebook, verzorgd door ParkSihooSsi.com.

Screenshot Preview Aflevering 20 "Wind, Cloud & Rain"

In afleveringen 18 en 19 hebben we kunnen zien, hoe Choi Cheon Joong te horen kreeg dat hij samen met Lee Bong Ryeon een kind, een zoon, heeft, dat gevangengenomen was door
Chae In Gyu om hem tegen zijn ouders te kunnen gebruiken. Met hulp slaagden
Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon erin om hun zoon uit de handen van Chae In Gyu te redden.

Scène Aflevering 19 "Wind, Cloud & Rain"

Ook hebben we kunnen zien, hoe Choi Cheon Joong’s zorgvuldig uitgewerkte plan om de tirannieke Prins Regent, Lee Ha Eung, de macht te ontnemen op het laatste moment mislukte, omdat de angstige Koning Go Jong, ondanks zijn eerder gedane belofte, niet tegen zijn vader de Prins Regent durfde in te gaan en zich terugtrok met de boodschap dat Lee Ha Eung alle regeringszaken moest afhandelen. Kortom, alle macht bleef waar die was en wat zou hiervan het gevolg zijn voor Choi Cheon Joong?

Scène Aflevering 19 "Wind, Cloud & Rain"

Aflevering 19 eindigde ermee, dat Lee Ha Eung aan Choi Cheon Joong voorstelde om weer samen te gaan werken “voor Joseon en zijn bevolking”. We weten nog niet, hoe
Choi Cheon Joong op dit voorstel zal gaan reageren, maar bij een positief antwoord, zou dit gevolgen kunnen hebben voor de relatie met zijn vrouw, die de kant gekozen heeft van Koningin Myeong Seong om Lee Ha Eung ten val te brengen op het moment dat
Choi Cheon Joong’s plan mislukte!

De Koreaanse media heeft al wat voorschotjes op de aflevering van vandaag gegeven. Zo ziet het ernaar uit, dat Chae In Gyu geëxecuteerd gaat worden voor alle misdaden, die hij in het verleden gepleegd heeft. Ondanks dat hij dit ten volle verdiend heeft, heb ik toch medelijden met hem. De reden van zijn criminele gedrag begint al bij de afwijzing door zijn moeder in zijn jeugd, zijn eenzijdige verliefdheid op Lee Bong Ryeon, die nooit onder stoelen of banken gestoken heeft, dat hij nergens op hoefde te rekenen en zijn nooit aflatende jaloersheid op Choi Cheon Joong, die alles had, waarvan hij alleen maar kon dromen! Dus hoewel
Chae In Gyu steeds het bloed onder mijn nagels vandaan gehaald heeft met zijn gedrag, kan ik het ergens ook wel begrijpen. Alleen heb ik geen idee of hij nog zou kunnen veranderen, als hij toevallig om wat voor reden dan ook niet geëxecuteerd zou worden!

Sc1ene Aflevering 20 "Wind, Cloud & Rain"

Lee Deok Yoon gaat een feest geven voor Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon, waarop ook Lee Ha Eung verschijnt. Die twee kunnen elkaars bloed inmiddels wel drinken. Dus wat hieruit voort gaat vloeien? Tevens wil Lee Ha Eung van de beste toekomstvoorspellers van Joseon horen, Choi Cheon Joong, Lee Bong Ryeon en San Su In, wat zij over de toekomst van Joseon doorkrijgen.

Scène Aflevering 20 "Wind, Cloud & Rain"

In de preview hebben we kunnen zien, hoe Choi Cheon Joong door Lee Ha Eung naar Ganghwa gestuurd wordt om te onderhandelen met de Franse binnendringers, nadat militair ingrijpen niet het gewenste effect heeft gehad. Zal Choi Cheon Joong de binnendringers op andere gedachten kunnen brengen?

Er staat ons nog heel wat te wachten en het valt niet te voorspellen, hoe het slotakkoord van “Wind, Cloud & Rain” zal eindigen!

Nogmaals de link om “live” te kunnen zien, hoe alles verder zal gaan! – http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun, Koreaanse media & ParkSihooSsi.com

Laat anderen dit ook weten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf − 8 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.