WCR: De Held van het Volk

WCR: De Held van het Volk

Eén van de meest noemenswaardige ontwikkelingen in de afleveringen 12 en 13 van
“Wind, Cloud & Rain” van het weekend van 27 en 28 juni 2020 was, dat Choi Cheon Joong zich ontpopte als de held van het volk en ook als zodanig door hen behandeld werd.

Waar de koning, uit onvermogen, en de edelen, uit hebzucht en persoonlijke macht, het laten afweten om het volk bij te staan, dat is getroffen door een ziekte, die als een plaag door het land trekt, spreekt Choi Cheon Joong zijn persoonlijke vermogen aan om de bevolking te voorzien van medicijnen en een plek waar ze met zijn allen kunnen verblijven. De
Jangdong Kim clan weet de koning namelijk zodanig te beïnvloeden, dat er opdracht gegeven wordt om de zieken buiten de poorten te drijven, wat gelijk staat aan hen te laten creperen met de onvermijdelijke dood als gevolg. De opluchting als Yong Pal Ryeon terugkeert met het eigendomsbewijs van een dorp, terwijl Chae In Gyu op punt staat om iedereen te verjagen, is heel duidelijk merkbaar in onderstaande video.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: Victory Content@youtube.com

Ondanks dat Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon beiden hard werken voor het welzijn van de zieken, is er nauwelijks tot geen gelegenheid om elkaar apart van de rest te kunnen ontmoeten. Kim Byeong Woon heeft Chae In Gyu namelijk opdracht gegeven, op eigen verzoek overigens, om Lee Bong Ryeon 24 uur per dag in het oog te houden en haar overal naar toe te vergezellen. Onderstaande video laat één van die zeldzame ontmoetingen zien.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: Victory Content@youtube.com

Alsof dat nog niet erg genoeg is, lijkt het erop dat de geliefden voorgoed uiteen gedreven gaan worden. De vader van Lee Bong Ryeon, koning Cheol Jong, heeft aan de koningin-moeder
Jo Dae Bi kenbaar gemaakt dat hij wil, dat zijn dochter getrouwd is, voordat hij komt te overlijden. Zij krijgt opdracht de procedure voor het vinden van de juiste echtgenoot te starten. Uiteraard laat Lee Bong Ryeon zich dit niet zomaar welgevallen, zoals we in de preview voor aflevering 14 kunnen zien.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

Voor een beter begrip van deze preview heeft ParkSihooSsi.com weer gezorgd voor Engelse en Chinese ondertitels. Klik op de afbeelding om deze op Facebook te bekijken.

Park Si Hoo als Choi Cheon Joong
Vanaf 22.50 uur Koreaanse tijd (15.50 uur in Nederland) kunnen we weer zien, hoe het verder gaat in “Wind, Cloud & Rain”. Klik op onderstaande link om verbinding te maken met de website van TV Chosun: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Er staat zoveel te gebeuren. Elk weekend is het weer een beetje spannender. Voor mij kunnen de dagen nu niet snel genoeg voorbij gaan, voordat het weer weekend is!

Met dank aan: TV Chosun, Victory Content & ParkSihooSsi.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + 15 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.