WCR: Wat Hangt Choi Cheon Joong Boven Het Hoofd?

WCR: Wat Hangt Choi Cheon Joong Boven Het Hoofd?

Het is weer weekend! Dat betekent dat we vandaag en morgen naar afleveringen 6 en 7 van “Wind, Cloud & Rain” kunnen kijken. Sinds de preview van aflevering 6 is de vraag: Wat Hangt Choi Cheon Joong Boven Het Hoofd? Neem een kijkje.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

Voor een beter begrip kun je door op onderstaande afbeelding te klikken op facebook deze preview zien met Engelse en Chinese ondertiteling, waarvoor onze dank aan ParkSihooSsi.com.

Screenshot Preview 6 "Wind, Cloud & Rain"

Wat we zien is dat Choi Cheon Joong in gevangenschap gemarteld wordt door zijn kindervriend Chae In Gyu, die geen enkele wreedheid schuwt. Dit was het afsluitende stuk uit aflevering 5, waar Choi Cheon Joong het opnam tegen de bende van de Kim-clan die het weeshuis met de grond gelijk wilden maken, Choi Cheon Joong doorvocht met een mes in zijn rug, maar uiteindelijk op zijn knieën gedwongen werd door een klap tegen zijn hoofd door, jawel, Chae In Gyu.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: Victory Content@youtube.com

Wat we ook zien, is dat Lee Bong Ryeon zijn reddende engel blijft. Ook al houdt het lot hen nog steeds van elkaar gescheiden. De liefde tussen hen voor elkaar blijft voelbaar. Zie nog eens de slotscène van aflevering 4.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: Victory Content@youtube.com

Aan het eind van de preview zien we, dat Choi Cheon Joong gezond en wel op een banquet verschijnt met degenen die geïnteresseerd zijn in de troonopvolging van de zwakke en zieke koning Cheol Jong: Lee Ha Eung, Kim Byung Woon, Kim Jwa Geun en Lee Ha Jeong en andere hoogwaardigheidsbekleders. Wat zou hij hen te vertellen hebben?

Screenshots preview aflevering 6 "Wind, Cloud & Rain"


Alle elementen om gekluisterd aan het scherm/de monitor te zitten zijn weer aanwezig. Om 22.50 Koreaanse tijd (om 15.50 uur in Nederland) te zien op: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv. Vergeet niet om op tijd in te schakelen, zodat je er vanaf het begin bij bent!

Met dank aan: TV Chosun, Victory Content & ParkSihooSsi.com

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 + 17 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.