WCR: Van Obstakel Naar Obstakel

WCR: Van Obstakel Naar Obstakel

Het weekend van 20 en 21 juni 2020 waren we getuige van een heleboel ontwikkelingen in “Wind, Cloud & Rain”. Een obstakel dat uit de weg werd geruimd, was het misverstand tussen Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon, dat zij schuldig zou zijn aan de dood van zijn vader, omdat zij zich niet aan haar belofte gehouden zou hebben. Sinds de lucht geklaard is, zijn de liefdesuitingen niet van de lucht tussen de twee tortelduifjes, mits zij zich in een veilige omgeving bevinden.

Eergisteren heeft Park Si Hoo onderstaande video via zijn TikTok gedeeld:

@sihootnc

씁! 건들지마😎 바람과구름과비 천중 봉련 천봉커플 박시후 parksihoo sihoo drama 슬로우 fyp

♬ Left & Right – SEVENTEEN

Dit zegt wel genoeg, nietwaar?

Het ene moment heeft Choi Cheon Joong er met zijn verklaring voor gezorgd, dat Lee Ha Eung niet vervolgd zou worden vanwege zijn aandeel in de verwonding van Lee Bong Ryeon, toen Choi Cheon Joong het doelwit was. Het volgende moment voorkomt hij, wanneer het hof om Lee Ha Eung’s dood vraagt vanwege zijn aandeel in het hoogverraad van Lee Ha Jeon, zijn veroordeling door de koning door met bewijs te komen dat wijst naar bemoeienis van de Jangdong Kim clan.

Dit heeft als gevolg, dat Lee Ha Eung zich verontschuldigt tegenover Choi Cheon Joong, omdat hij hem er ten onrechte van verdacht een pion van de Jangdong Kim clan te zijn. De twee sluiten nu een verbond om samen Lee Ha Eung’s tweede zoon, Lee Jae Hwang, voor te bereiden op zijn toekomstige taak als koning.

Je zou zeggen, geen vuiltje aan de lucht. Nu door Lee Ha Jeon’s zelfmoord als gevolg van de gemene truuk van Kim Byeong Woon er geen kandidaat voor de troon meer is, ligt de weg vrij voor Lee Jae Hwang en kan Koningmaker Choi Cheon Joong zich vol overgave aan zijn taak wijden. Als ze met zijn drieën bij de koningin-moeder Jo Dae Bi geroepen worden, weten ze niet beter als dat zij Lee Jae Hwang officieel als de troonopvolger zal aanwijzen. Er wacht hen echter een onaangename verrassing. Er heeft zich een nieuwe kandidaat aangemeld, die volledig de goedkeuring van de koningin-moeder Jo Dae Bi kan wegdragen. Hij verkeert in het gezelschap van de persoon, die zowel Lee Bong Ryeon als Choi Cheon Joong heeft proberen te doden: Song Jin. Hij is de voordrager van de nieuwe kandidaat voor de troon!

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: Victory Content@youtube.com


Alsof dat nog niet genoeg ellende is, laat de preview van aflevering 12 zien, dat er nog meer ellende op komst is. Het land wordt getroffen door een ernstige ziekte!

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

Voor een beter begrip heeft ParkSihooSsi.com deze preview van Engelse en Chinese ondertitels voorzien. Klik op onderstaande afbeelding om deze op Facebook te bekijken!

Screenshot preview aflevering 12 "Wind, Cloud & Rain"

“Wind, Cloud & Rain” wordt elke zaterdag en zondag om 22.50 uur Koreaanse tijd (15.50 uur in Nederland) op TV Chosun uitgezonden. Wij kunnen “live” meekijken via de website.

Link: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun, Victory Content & ParkSihooSsi.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.