WCR: Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon met elkaar verzoend

WCR: Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon met elkaar verzoend

De meest positieve gebeurtenis in “Wind, Cloud & Rain” van vorig weekend was wel, dat het misverstand tussen Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon is opgelost door toedoen van
Man Seok, de vroegere huisbediende van de familie Choi. Choi Cheon Joong besefte daarna hoe fout zijn conclusie was geweest en bood Lee Bong Ryeon zijn excuses aan met de belofte samen met haar op zoek te gaan naar haar moeder, Ban Dal. Moeder en dochter waren voor even weer met elkaar verenigd, maar na Lee Bong Ryeon’s terugkeer naar het paleis ook weer gescheiden van elkaar.

Opmerkelijk was verder, en tevens aan het slot van aflevering 9, dat Lee Ha Jeon en
Lee Ha Eung de waarschuwing van Choi Cheon Joong in de wind geslagen hadden om de Jangdong Kim clan niet frontaal aan te vallen. Lee Ha Jeon, met steun van Lee Ha Eung, besloot desondanks om Kim Byeong Woon in staat van beschuldiging te stellen voor enorme belastingontduiking. Koning Cheol Jong ging hiermee accoord, maar bepaalde dat
Kim Byeong Woon een paar dagen de tijd zou krijgen voor zijn verdediging tijdens het verhoor. Op het moment dat Kim Byeong Woon werd weggevoerd, zag hij er allesbehalve miserabel uit en Choi Cheon Joong leek er helemaal niet gerust op.

Kim Byeong Woon & Choi Cheon Joong (Wind, Cloud & Rain)

De vraag is nu natuurlijk: Hoe gaat dit aflopen? Is de macht van de Jangdong Kim clan hiermee gebroken? Of lijkt dit alleen maar zo? Als we uitgaan van de preview voor aflevering 10, dan ziet het ernaar uit dat Kim Byeong Woon weer op vrije voeten komt en de rollen omgedraaid worden, dat Lee Ha Jeon in staat van beschuldiging wordt gesteld. Dit is geen goed nieuws voor de koningin-moeder, Jo Dae Bi, die in Lee Ha Jeon de troonopvolger van haar zoon ziet. Spannend, spannend, spannend!

Preview aflevering 10 “Wind, Cloud & Rain”

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

ParkSihooSsi.com heeft voor deze preview weer voor Engelse en Chinese ondertiteling gezorgd. Klik op de afbeelding om deze video op Facebook.

Park Si Hoo als Choi Cheon Joong

Over een paar uurtjes, 22.50 uur Koreaanse tijd (15.50 uur in Nederland), begint aflevering 10 op TV Chosun. Dan zullen we weten, hoe het verder gaat in “Wind, Cloud & Rain”. Ik ben zo benieuwd. Jij?

Link om te kijken: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun, Victory Content & ParkSihooSsi.com

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.