WCR: Wat Gaat Aflevering 4 Ons Brengen? 30-05-2020

WCR: Wat Gaat Aflevering 4 Ons Brengen? 30-05-2020

Vanavond om 22.50 uur Koreaanse tijd op TV Chosun en vanmiddag om 15.50 uur in Nederland via  de website van TV Chosun wordt de 4e aflevering van “Wind, Cloud & Rain” uitgezonden. Klik de link om tegelijkertijd te kunnen kijken, wat er verder gaat gebeuren in “Wind, Cloud & Rain”!

http://broadcast.tvchosun.com/onair/air.cstv

De preview van aflevering 4 licht alvast een tipje van de sluier op:

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TV CHOSUN@youtube.com

In aflevering 4 komt Choi Cheon Yoong onder andere in aanraking met Min Ja Young, die hij tijdens het uitwisselen van geld en medicijnen, aan haar aura herkent als de toekomstige keizerin. Dit is heel bijzonder, omdat Min Ja Young tot de arme bevolking behoort.
Lee Bong Ryeon heeft dezelfde onthulling gehad en is in het geheim op zoek naar haar, omdat zij niet wil dat de spionnen van Kim Byung Woon dit aan hem doorvertellen. Tijdens deze geheime missie ontmoeten Choi Cheon Joong en Lee Bong Ryeon elkaar weer. Hoe zal dat gaan aflopen?

Ben jij net zo nieuwsgierig als ik? De tijd kan me niet snel genoeg gaan!

Met dank aan: TV Chosun en Koreaanse media

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.