Er is er één jarig hoera…alweer 2 jaar!

Er is er één jarig hoera…alweer 2 jaar!

Deze website “Park Si Hoo in Nederlands” met als doel om Park Si Hoo te promoten onder het Nederlandstalig publiek, is vandaag, 3 mei 2020, twee jaar in de lucht!


Toen ik zelf zijn fan werd, was er in eerste instantie weinig tot niets over deze superster uit Zuid-Korea te vinden online (in het Engels dan). Het was een toevalstreffer (of was het voorbestemd? ), dat ik hem in een preview van “The Princess’ Man” op YouTube zag in de zomer van 2011. Aangezien ik altijd van geschiedenis gehouden heb, was ik wel nieuwsgierig naar dit drama en had ik geluk dat een fan van hem voor Engelse ondertitels zorgde. De naam van de hoofdrolspeler, die Kim Seung Yoo vertolkte, wist ik niet en wilde ik op een gegeven moment toch wel weten. Speuren is een andere hobby van me, tenminste als ik per se iets wil weten, en op een gegeven moment kwam ik dus bij Park Si Hoo uit. Aangenaam kennis te maken!   Daarna had ik het geluk dat ik omstreeks november 2011 de website ParkSiHoo4U ontdekte, die in maar liefst 3 talen (en soms 4) nieuws over deze steengoede acteur deelde, waaronder Engels. Ik beschouw PSH4U nog altijd als mijn primaire bron van informatie, waardoor ik Park Si Hoo heb leren kennen, alsmede andere enthousiaste fans. Helaas is deze website al een poosje uit de lucht, maar ik zal Ashley, de admin, (en natuurlijk Hillary met wie zij de website runde) nooit vergeten. Zonder haar tomeloze inzet en enthousiasme had ik
Park Si Hoo nooit zo goed leren kennen en had “Park Si Hoo in Nederlands” ook nooit het levenslicht gezien.

Sinds ik Park Si Hoo’s fan ben, is er veel veranderd. Na de sluiting van PSH4U werden er andere fansites opgericht, of waren al in de lucht op dat moment, en is de sociale media – Twitter, Facebook, Instagram, TikTok – een geliefde plek geworden, waar fans van over de hele wereld Park Si Hoo hun steun betuigen, waarvan veel in het Engels. Dus waarom dan ook nog een Nederlandse website? De meeste Nederlanders beheersen het Engels redelijk tot goed, maar er blijven mensen die niets hebben met een vreemde taal en die zouden dan alsnog buitengesloten worden, terwijl ze misschien wel zouden willen weten wie deze uitstekende en goedlachse acteur met een hart voor zijn fans is. Ik neem nog steeds niet alles klakkeloos over. Wat wetenswaardig is, geef ik op mijn eigen manier door. Nog steeds.

Sinds begin dit jaar is Park Si Hoo bezig met de filmopnames van zijn eerste historische drama sinds “The Princess’ Man”. De definitieve start van TV Chosun’s “Wind, Cloud & Rain” is op zondag 17 mei 2020 om 22.50 uur Koreaanse tijd op TV Chosun! Park Si Hoo speelt hierin de rol van Choi Cheon Joong en er zijn tot-nu-toe 4 previews uitgebracht. ParkSihooSsi.com heeft deze previews voorzien van Engelse en Chinese ondertitels. Deze video’s kan ik helaas niet meer rechtstreeks delen hier. Door te klikken op onderstaande afbeeldingen word je naar het YouTube kanaal van ParkSihooSsi.com geleid. Het ziet er allemaal heel spannend uit. Dus ik zou zeker even gaan kijken om een indruk te krijgen van dit nieuwe historische drama van Park Si Hoo!

Preview 1 “Wind, Cloud & Rain”
Park Si Hoo in preview WCR

 

 

 

 

 

Preview 2 “Wind, Cloud & Rain
Park Si Hoo in Preview WCR

Preview 3 “Wind, Cloud & Rain”
Park Si Hoo in preview WCR

 

 

 

 

 

Preview 4 “Wind, Cloud & Rain”
Park Si Hoo in preview WCR

 

 

 

 

Veel plezier met het kijken naar deze previews! Bedankt voor jullie steun aan Park Si Hoo en “Park Si Hoo in Nederlands”!

Bron: ParkSihooSsi.com

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien + 12 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.