Verjaardagsgroet Park Si Hoo

Verjaardagsgroet Park Si Hoo

Vrijdag 3 april is de verjaardag van Park Si Hoo. Zou jij ook een verjaardagsgroet voor hem willen schrijven, die hij ook zal lezen?

ParkSihooSsi.com geeft je die kans. Plaats je verjaardagsgroet in het reactieveld onder de Verjaardagspost voor Park Si Hoo, die op 3 april 2020 vanaf 09.30 uur Koreaanse tijd daar op de website zal staan (onze tijd vanaf 02.30 uur – over een paar uurtjes dus). Dan weet
Park Si Hoo dat er aan hem gedacht wordt door zijn internationale fans!

Het is de eerste keer sinds 2014 dat Park Si Hoo zijn verjaardag niet samen met zijn fans kan vieren, doordat de hele wereld in de ban is van het Coronavirus. Dat zal voor iedereen een gemis zijn. Nance van ParkSihooSsi.com zal alle verjaardagsgroeten bundelen en deze mettertijd, als de gelegenheid er weer voor is, aan Park Si Hoo overhandigen! Aangezien Nance wel gezien kan worden als de ambassadrice van zijn internationale fans, kun je dit wel aan haar toevertrouwen!

Klik op ParkSihooSsi.com en schrijf hier je verjaardagsgroet voor Park Si Hoo. Deze website is in het Engels, maar Chrome biedt altijd een vertaling naar het Nederlands, als dit nodig mocht zijn!

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.