Lange Rustpauze

Lange Rustpauze

Zoals bezoekers al wel gemerkt zullen hebben, is “Park Si Hoo in Nederlands” niet zo heel actief de laatste tijd. Vanwege persoonlijke omstandigheden zal er vermoedelijk de komende twee maanden niet zo heel veel gebeuren hier. Een op handen zijnde verhuizing vereist al mijn aandacht en energie!

Park Si Hoo & Bong Gil

Er gebeurt van alles in de omgeving van Park Si Hoo. Zo was hij op 12 juli j.l. naar Canada vertrokken met Bong Gu en zijn vriend Bong Gil voor de filmopnamen van Channel A’s “Amazing Journey with Pets”, dat ergens halverwege augustus uitgezonden gaat worden in Korea. Uiteraard via Channel A! In Japan worden “Lovely Horribly” en “Babel” (eerste keer) op TV uitgezonden. Verder staat in september voor het zevende jaar het evenement voor de “ENISHI’ lezers op de planning. Dit wordt in Japan gehouden.

Bij zijn afscheid van Canada heeft Park Si Hoo een serie foto’s op zijn Instagram geplaatst met betrekking tot het programma van Channel A. We zien hier ook Bong Gu weer en Park Si Hoo’s vriend Bong Gil, die met hem heeft samengespeeld in Babel. Hiermee wil ik voorlopig afscheid nemen, maar ik word zeker weer actiever en het is niet uitgesloten dat ik tussendoor iets plaats, als ik hiervoor in de gelegenheid ben!

Met dank aan: Instagram@park_si_hoo_01

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 9 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.