Onderweg ENISHI Seizoen 7, Nummer 2

Onderweg ENISHI Seizoen 7, Nummer 2

De oorspronkelijke uitgiftedatum van ENISHI 2 van seizoen 7 was bepaald op 30 april 2019, maar is een paar dagen eerder uitgekomen. Mijn exemplaar is ook onderweg en verwacht ik eind deze, begin volgende week!

Cover ENISHI 7.2

Dit is een bijzonder jaar voor het tijdschrift van Park Si Hoo, want het is bezig aan het zevende seizoen en dit is vrij uniek. Ook is bijzonder dat er voor het eerst een ENISHI lidmaatschapskaart uitgebracht wordt. Iedereen die zich voor 28 juni abonneert op alle 4 de nummers van dit jaar ziet ook een Lucky 7 ♥ op de lidmaatschapskaart.

ENISHI 7 jaar

Park Si Hoo vertelt in een video over dit bijzondere feit. Als je op de afbeelding klikt, word je naar de video van ENISHI op YouTube geleid! 

Park Si Hoo over ENISHI seizoen 7
Met dank aan ENISHI@youtube.com

Het loont dus zeer beslist de moeite om, als het even kan, een abonnement te nemen op ENISHI. Behalve nummer 2 krijg je nu dan ook meteen nummer 1 plus DVD toegestuurd!. Een abonnement nemen kan via de ENISHI verkooppagina van Mentor! Deze is wel in het Japans en deels automatisch te vertalen in Engels (of iedere andere taal via het pop-up venstertje dat je te zien krijgt) via de Chrome browser.

Logo ENISHI van Mentor
https://www.mentorshop.net/products/detail.php?product_id=464

ENISHI is altijd opgedeeld in een aantal aparte hoofdstukken. Zo krijgen we in nummer 2 te zien:

  • Een fotosessie met de roze roos in de hoofdrol. Park Si Hoo zal hierbij zijn verschillende gezichtsuitdrukkingen laten zien van “serieus” tot “schattig”.
  • Een kijkje achter de schermen van “Babel”, waarbij voor ENISHI foto’s van zeer dichtbij zijn gemaakt. Maak kennis met de “donkere” en “melodramatische” kant van “Babel”! Ook zijn er foto’s gemaakt door Park Si Hoo te zien en is er een exclusief interview gehouden!
  • In “Sihoo’s Room” aandacht voor de vakantiereisjes van Park Si Hoo en de vriendschappen die hij tijdens “Babel” heeft gesloten. Ook zullen er foto’s te zien zijn, die in Japan zijn gemaakt.
  • Aandacht voor de “Babel Tour event” en het Verjaardagsevenement van Park Si Hoo. Ook “Jami & Dami” zullen zich presenteren.
  • Aandacht voor het 7-jarig bestaan van “ENISHI” en het feest dat hiervoor voorbereid wordt!

De foto’s alleen al zijn het dubbel en dwars waard om een abonnement te nemen. Om het Japans om te zetten in het Nederlands is de Google Vertaal app op je mobiel uitermate geschikt, mits je hiervoor het geduld kunt opbrengen!

“ENISHI” blijft Park Si Hoo verbinden met zijn fans, die voor hem zijn “andere familie” zijn. Je krijgt zoveel meer te zien en hebt meteen een waardevolle verzameling in je bezit!

Met dank aan: Mentor

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − zeven =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.