Eerste Verjaardag “Park Si Hoo in Nederlands”!

Eerste Verjaardag “Park Si Hoo in Nederlands”!

Het is vandaag een jaar geleden, dat ik het bestaan van deze website in het teken van Park Si Hoo aan het publiek bekend heb gemaakt. Vandaag is dus de Eerste Verjaardag van “Park Si Hoo in Nederlands”! Hoera! 🙂

1e verjaardag  "Park Si Hoo in Nederlands"
Creatie van Wilma (Peris), dank u!

Park Si Hoo is sindsdien heel actief geweest. Zo hebben we kennis kunnen maken met
Philip Yoo in “Lovely Horribly” en Cha Woo Hyuk in “Babel” en zijn er meerdere evenementen georganiseerd, waarbij de fans Park Si Hoo van dichtbij hebben kunnen ontmoeten. Het evenement waar wel het meest naar uitgekeken werd, was het laatste ENISHI evenement in juli 2018, waarbij Park Si Hoo zijn belofte van een omhelzing voor iedere fan zou inlossen na het overweldigende succes van “My Golden Life” van eind 2017/begin 2018! Ja, ja,
Choi Do Kyung had vele harten sneller laten kloppen!

Park Si Hoo is niet meer weg te denken uit K-dramaland. De volgende hoofdrol is alweer geaccepteerd. Het wachten is alleen nog op de officiële bekendmaking om welke rol en welk drama het gaat! Oorspronkelijk zou Park Si Hoo halverwege mei weer gaan filmen, maar dit is uitgesteld tot de tweede helft van 2019. Wel, na 3 drama’s op rij kan het geen kwaad dat
Park Si Hoo het even wat rustiger aan kan doen!

De grootste verrassing na het einde van “Babel” was wel, dat Park Si Hoo speciaal voor zijn fans als dank voor hun liefde en toewijding een nummer op de “Babel” OST heeft ingezongen – Cloudy Memories. Hiermee wil ik deze verjaardagspost afsluiten. Niets fijners als keer op keer naar Park Si Hoo’s stem te kunnen luisteren en beelden terug te zien van “Babel”!

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: huyeon_salang @youtube.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 − vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.