[2019] Hartelijk Gefeliciteerd Park Si Hoo!

[2019] Hartelijk Gefeliciteerd Park Si Hoo!

Vandaag, 3 april 2019, is Park Si Hoo 41 jaar geworden!

Verjaardagsfeest Park Si Hoo

Namens alle fans in Nederland van Harte Gefeliciteerd
Park Si Hoo!

We wensen je veel geluk, een goede gezondheid en heel veel plezier met alles wat je doet!

Verjaardagsfeest Park Si Hoo

In Zuid-Korea volgen ze niet de internationale telling als het om iemands leeftijd gaat. Bij de geboorte is een baby meteen 1 jaar! Met Seollal (Nieuwjaar volgens de Maankalender) wordt iedereen 1 jaar ouder. Seollal valt meestal eind januari/begin februari. Nog voor zijn eerste verjaardag was Park Si Hoo dus al 2 jaar, waardoor hij meteen van 1 naar 3 ging! Wat inhoudt, dat Park Si Hoo volgens de Koreaanse kalender 43 jaar is geworden! Of het nu 41 is of 43,
Park Si Hoo ziet er nog steeds veel jonger uit dan zijn kalenderleeftijd!

Nu “Babel” in het weekend van 23 en 24 maart voor het laatst werd uitgezonden, had
Park Si Hoo ook de gelegenheid om zijn verjaardag met vrienden te vieren. Hij heeft hiervan foto’s gedeeld via zijn Instagram en Weibo. Van zijn Instagram zijn de bovenstaande foto’s en hier is de rest!

Het jaarlijkse Verjaardagsfeest met zijn fans wordt vrijdag 5 april 2019 gehouden in
Lotte World Hotel in Jamsil, Seoul. Dit wordt ongetwijfeld weer een gedenkwaardige viering voor zowel Park Si Hoo als de aanwezige fans! Vorig jaar heb ik zelf de ongelooflijke feestelijke sfeer mogen ervaren en voor één keer Park Si Hoo in het echt mogen ontmoeten! Het meemaken van dit verjaardagsfeest is een aanrader voor iedereen, die ervoor in de gelegenheid is!

Met dank aan: Instagram park_si_hoo_01

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.