Laatste Uitzending Park Sihoo TV

Laatste Uitzending Park Sihoo TV

Ongeveer anderhalf jaar hebben we via Park Sihoo TV op Fresh!Live kunnen genieten van speciale uitzendingen in het ledensegment. Helaas is besloten om op zaterdag 30 maart 2019 de laatste uitzending te streamen en de service te stoppen! Het archief blijft tot 25 april 2019 geopend. Daarna worden alle video’s verwijderd.

 

Afscheid Park Sihoo TV
Als je een abonnement hebt afgesloten voor Park Sihoo TV, dan moet je dit zelf stopzetten, omdat anders de maandelijkse betalingen blijven doorlopen. Er worden geen restituties verleend! Hoe je dit kunt doen, verschilt per apparaat waarop je de uitzendingen hebt bekeken en hoe en bij wie je je abonnement hebt afgesloten. Zelf had ik dit gedaan via de website van Fresh!Live en daar heb ik ook de automatische update-service voor Park Sihoo TV stopgezet!

Meer informatie hierover kun je vinden via deze link: https://freshlive.tv/help

In de toekomst zullen nieuwe video’s geplaatst worden op de website van de JOFC – http://www.park-sihoo.jp – voor een betere service. Helaas zullen ook deze video’s alleen toegankelijk zijn voor leden van de JOFC. Voor mij betekent dit, dat ik niet meer zal kunnen genieten van deze video’s. Vanuit Nederland, en andere landen buiten Japan, is het niet mogelijk om lid te worden van de JOFC helaas!

Met dank aan: Park Sihoo TV

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.