[Babel] Spannend tot het Laatst!

[Babel] Spannend tot het Laatst!

Aflevering 15 was subliem! Hoewel ik een hele tijd eerder al had bedacht hoe Shin Hyun Sook gestopt zou kunnen worden, had ik nooit gedacht dat dat gisteravond tot uitdrukking zou komen! Mama’s kindje Tae Soo Ho is op de aandeelhoudersvergadering opgestaan tegen zijn allesoverheersende moeder! Stiekem gehoopt en in aflevering 15 werkelijkheid geworden!

Scène aflevering 15 "Babel"

Cha Woo Hyuk had het echter zwaar! Hij dacht eindelijk weer met Han Jung Won verenigd te worden, maar dat liep even anders. Hoewel hij haar in eerste instantie nog wist te redden van een aanstormende auto, werd zij alsnog ontvoerd door de persoonlijke assistent van
Tae Min Ho!

Natuurlijk liet Cha Woo Hyuk het hierbij niet zitten en ging in de achtervolging. Hierbij geholpen door zijn zijn beste vriend en vrienden bij de politie! Eindelijk kon hij Han Jung Won weer in zijn armen sluiten, maar niet voor lang! Uit het niets doken de moordenaar van
Shin Hyun Sook en zijn handlanger op en drogeerden zowel Cha Woo Hyuk als Han Jung Won. Mijn hoop dat deze moordenaar eindelijk niet zou doen wat Shin Hyun Sook hem opdroeg, was dus nergens op gebaseerd!

Op verschillende locaties gevangen werd Cha Woo Hyuk ook nog eens gedwongen om toe te kijken, hoe Han Jung Won als een beest in een kooi gevangen was gezet. Dit kon hij natuurlijk niet door laten gaan en begon zichzelf te bevrijden van zijn boeien. Een mens in nood kan heel inventief worden!

Scène Aflevering 15 "Babel"

Tegen de verwachting in heeft TV Chosun een preview voor aflevering 16 geüpload! Het geeft nog geen antwoord op de vragen die ik nog heb, zoals:

  • Is Tae Soo Ho wel de natuurlijke zoon van voorzitter Tae Byung Chul? Of zouden
    Cha Woo Hyuk en hij dezelfde vader hebben, Cha Seung Hoon? Er moet een reden voor zijn dat Tae Soo Ho steeds zo is afgewezen door zijn vader, toch? Is dat dan de reden dat Cha Woo Hyuk’s moeder zichzelf heeft verhangen na het bezoek van Tae Byung Chul?
  • Wat is er met Tae Yoo Ra gebeurd, sinds haar moeder haar heeft laten opsluiten in de kelder? Is zij weer een bondgenoot van Cha Woo Hyuk of nog steeds zijn vijand? Leeft zij nog wel?
  • Is Shin Hyun Sook nu echt verslagen?
  • Kunnen Cha Woo Hyuk  en Han Jung Won de rest van hun leven een gezinnetje vormen? Ongeacht van wie Han Jung Won zwanger is?

Kortom, Babel blijft spannend tot op het laatst!

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.


Deze laatste aflevering van “Babel” begint om 14:50 uur (GMT+1) op de website van TV Chosun
http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun & sihoossi park@youtube.com

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.