[Babel] Pact met de Duivel

[Babel] Pact met de Duivel

Cha Woo Hyuk had zijn wraak op de Tae familie van Geosan Groep opgegeven ten faveure van zijn liefde voor Han Jung Won. Hij was bereid om tot het uiterste te gaan om haar vrij uit de gevangenis te krijgen. Zover dat hij hiervoor een pact met de duivel,  in de persoon van
Shin Hyun Sook, wilde sluiten. In eerste instantie had dit geen effect. In ruil kreeg hij wel te horen, waarom Shin Hyun Sook zijn vader gedood had. Deze dame kon het doodsimpel niet hebben, dat Cha Seung Hoon niet bereid was om zijn gezin te verlaten voor haar!

Scène Aflevering 14 "Babel"

Nadat Cha Woo Hyuk in eerste instantie geweigerd had de op de vlucht zijnde neef van
Shin Hyun Sook te helpen, veranderde hij later van gedachte en kreeg bruikbare informatie van hem om alsnog een poging te wagen bij Shin Hyun Sook. Dat was het moment dat zij besloot Cha Woo Hyuk zijn zin te geven, hoewel zij al een deal had met Han Jung Won om voor haar vrijlating te zorgen in ruil voor het testament van Tae Byung Chul, waarin hij Tae Min Ho tot zijn opvolger benoemde. Han Jung Won gebruikte haar zwangerschap om deze deal met Shin Hyun Sook te sluiten. Hiervan was Cha Woo Hyuk echter niet op de hoogte!

Scène Aflevering 14 "Babel"

Han Jung Won werd vrijgesproken van de moord op Tae Min Ho en was weer op vrije voeten. Op het eerste gezicht leek het dus op “eind goed, al goed”, ware het niet dat Shin Hyun Sook achter de schermen onverminderd doorging met haar misdadige en moordzuchtige praktijken. Plus dat er een onverwachte nieuwe belager op het toneel verscheen. Aan het eind van aflevering 14 kwam Tae Min Ho’s persoonlijke assistent in volle vaart op Cha Woo Hyuk en Han Jung Won afrijden, die elkaar tegemoet liepen op het zebrapad!

Hoe zal dit gaan aflopen? TV Chosun heeft voor aflevering 15 dit keer 2 previews uitgebracht. Het ziet er niet goed uit voor Cha Woo Hyuk en ook niet voor Tae Yoo Ra, die zich de woede van haar moeder op de hals heeft gehaald, omdat ze het blijft opnemen voor Cha Woo Hyuk! Is er dan niemand die Shin Hyun Sook een halt kan toeroepen? Hoe lang blijft het
Geosan Groep bolwerk van “Babel” nog intact? 

Preview 1

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Preview 2

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Dit is het laatste weekend van “Babel” en het blijft spannend tot op het laatst! Aflevering 15 start om 14:50 uur (GMT+1) op de website van TV Chosun. Kijk jij ook?
Link om te kijken: http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun & sihoossi park@youtube.com

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.