[Babel] Krachtige Boodschap Part 3 OST

[Babel] Krachtige Boodschap Part 3 OST

Een paar dagen geleden is Part 3 van de OST van “Babel” uitgebracht. Een zeer indringend en mooi nummer met als titel “What You Want” (E Che Volete) en gezongen door UAngel Voice. Iedereen die bekend is met de muziek van “Il Divo”, “Alessandro Safina” en/of “Andrea Bocelli” weet wat te verwachten. Het is een genre, waar je van houdt of niet.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: Warner Music Korea@youtube.com

De algemene teneur onder de fans is, dat dit nummer wellicht een tragisch einde van de liefde tussen Cha Woo Hyuk en Han Jung Won voorspelt. Ik denk daar anders over. Zeker nadat ik de Italiaanse tekst van de song heb kunnen meelezen bij een andere muziekvideo. Spreken en horen is veel minder geworden, doordat ik de taal al heel lang niet meer gebruik, maar lezen gaat me nog heel goed af.

What You Want” vraagt om een interpretatie van de hart en niet van wat je waarneemt met je ogen, de uiterlijke omstandigheden. De boodschap die met deze song overgebracht wordt, is heel krachtig. Het verhaalt dat de liefde tussen Cha Woo Hyuk en Han Jung Won heel diep is. Beiden zouden zonder deze liefde niet kunnen leven en zijn bereid om voor elkaar te sterven. Er wordt gebeden te blijven geloven in en te vertrouwen op elkaars liefde en God. Ook al moeten ze helse vuren doorstaan en lijkt alles tegen ze, en met name Han Jung Won, te zijn, de liefde voor elkaar zal ze er doorheen helpen. Zolang ze vertrouwen op God, zullen hun gebeden verhoord worden.

In aflevering 10, die om 14:50 uur (GMT+1) in Nederland via de website van TV Chosun bekeken kan worden, staan de volgende beproevingen alweer klaar voor Cha Woo Hyuk en Han Jung Won. Aflevering 9 eindigde met de confrontatie tussen Han Jung Won en Tae Yoo Ra. We zagen hoe Han Jung Won’s vriendin haar bloedend op de grond vond na het vertrek van Tae Yoo Ra. Han Jung Won moet naar het ziekenhuis. Tae Yoo Ra probeert een wig te drijven tussen Cha Woo Hyuk en Han Jung Won. Nog veel triester is het dat Cha Woo Hyuk op een gegeven moment gedwongen wordt om Han Jung Won te arresteren vanwege overduidelijk belastend bewijs met betrekking tot de moord op Tae Min Ho.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: sihoossi park@youtube.com

Hoe zal het nu verder gaan met Cha Woo Hyuk en Han Jung Won?

Scéne Babel aflevering 10

Met dank aan: TV Chosun

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.