[Babel] Han Jung Won: “Ik heb nooit van je gehouden”

[Babel] Han Jung Won: “Ik heb nooit van je gehouden”

Aflevering 11 moet zo frustrerend geweest zijn voor Cha Woo Hyuk! Vanuit zijn functie als aanklager moest hij Han Jung Won arresteren en ondervragen. Wat Cha Woo Hyuk te horen krijgt, is: “Ik heb nooit van je gehouden”! Desondanks blijft hij spitten om de aanklacht minder zwaar te maken voor Han Jung Won. Cha Woo Hyuk slaagt er ook in om bewijzen voor de talloze mishandelingen door Tae Min Ho te vinden en “moord uit zelfverdediging” zou gerechtvaardigd zijn, maar Han Jung Won werkt absoluut niet mee en zwijgt in alle talen!

Ondervraging Han Jung Won Aflevering 11 "Babel"

Cha Woo Hyuk heeft in aflevering 11 zijn liefde voor Han Jung Won belangrijker gevonden, dan zijn strijd om de dood van zijn ouders te wreken. Vlak voordat de laatste ondervraging ging beginnen, werd hij gebeld door een ernstig gewonde Ricky, die hem vroeg om direct te komen, als hij wilde weten wie de dood van zijn vader op zijn geweten had. Cha Woo Hyuk verzaakte zijn plicht als aanklager niet, maar ik ben ervan overtuigd dat zijn liefde voor
Han Jung Won de doorslaggevende faktor was bij de beslissing om niet naar Ricky te gaan. Hoewel ik niet geloof dat Han Jung Won de laatste hand heeft gehad in de dood van
Tae Min Ho, maar wel weet wie de fatale steek heeft geplaatst, is voor haar haar privé-strijd – wat dat ook is – belangrijker dan haar relatie met Cha Woo Hyuk! Arme Cha Woo Hyuk. Hij heeft Han Jung Won zelfs verdedigd tegenover Tae Yoo Ra. Ik vraag me nu echt af: waarom eigenlijk? Is Han Jung Won de liefde van Cha Woo Hyuk wel waard?

Scènes Aflevering 11 "Babel"

De preview voor aflevering 12 belooft weer veel vuurwerk. Cha Woo Hyuk lijkt er achter te zijn gekomen, wie zijn vader heeft laten vermoorden en Han Jung Won heeft iets in haar bezit, waarmee zij Shin Hyun Sook kan chanteren. Zij gebruikt de baby van Tae Min Ho als wapen hierbij. Cha Woo Hyuk is dus niet de vader! Han Jung Won gaat zich verder laten verdedigen door de Geosan Groep. Cha Woo Hyuk lijkt zich dus voor niets ingespannen te hebben voor Han Jung Won.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: sihoossi park@youtube.com

Aflevering 12 begint om 14:50 uur (GMT+1) in Nederland via de website van TV Chosun – http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun & ParkSihooSsi.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 12 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.