Goede Start Park Si Hoo’s “Babel” 27-01-2019

Goede Start Park Si Hoo’s “Babel” 27-01-2019

Zondagavond 27 januari 2019 was het dan zover. De eerste aflevering van Park Si Hoo’s nieuwe TV Chosun drama “Babel”! De uitgebrachte teasers door TV Chosun in de afgelopen maand hadden ieders verwachting hoog gespannen. Maakte de eerste aflevering de verwachtingen waar? Absoluut!


Meest uitgebreide teaser uitgebracht voor de eerste aflevering van “Babel”.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: sihoossi park@youtube.com

Babel” is spannend en intrigerend met een hoop gekonkel achter de schermen. Er gebeurt zoveel tegelijk, dat je niet even weg kunt gaan en dan nog weet waar het over gaat. De dramaschrijvers hebben een heleboel hints alleen al in de eerste aflevering verwerkt, die van iedere kijker een privé-detective maken!

Uiteraard zijn wij vooral benieuwd naar de rol van Park Si Hoo als aanklager
Cha Woo Hyuk. Wie is hij? Wat kunnen we van hem verwachten? Is hij echt zo temperamentvol? Wat zijn zijn plannen? Ooit begonnen als journalist en een carriéreswitch gemaakt naar aanklager. Cha Woo Hyuk wil wraak nemen op de chaebol-familie die schuldig is aan de onverwachte dood van zijn vader na een auto-ongeluk en die van zijn moeder, die daarna zelfmoord pleegde.

Dat Cha Woo Hyuk temperamentvol is, is meteen al te zien in deze scène in de metro.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TVCHOSUN@youtube.com

Het vizier van Cha Woo Hyuk is gericht op de chaebols van de Geosan Groep.

Scène uit "Babel"
Chaebols van Geosan Groep

Het hoofd van deze familie is voorzitter Tae Byung Chul (Kim Jong Goo), die zijn jongste zoon, Tae Min Ho (Kim Ji Hoon), als zijn opvolger wil. De moeder
Shin Hyun Soo
(Kim Hae Sook) daarentegen geeft de voorkeur aan de oudste zoon Tae Soo Ho (Song Jae Hee), die niet op deze foto staat. Naast de moeder spelen de vrouw van Tae Min Ho, Han Jung Won (Jang Hee Jin), de vrouw van
Tae Soo Ho, Na Young Eun
(Im Jung Eun) en dochter Tae Yoo Ra
(Jang Shin Young) een belangrijke rol in het geheel.

De relationele verhoudingen liggen heel complex. Zo is Han Jung Won getrouwd met Tae Min Ho, maar lijkt zij Cha Woo Hyuk ook al te kennen. Waarschijnlijk uit de tijd toen hij nog journalist was. Of komt dit zomaar uit de lucht vallen?

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TVCHOSUN@youtube.com

Tae Yoo Ra, de dochter van de familie, is Cha Woo Hyuk’s mentor als aanklager, sunbae, en als zodanig heeft zij hem bij de familie geïntroduceerd tijdens een familiediner. Cha Woo Hyuk wil zijn baan als aanklager opgeven en gaan werken op de juridische afdeling van Geosan groep. De indruk bestaat dat het van Tae Yoo Ra’s kant niet alleen om een zakelijke relatie gaat. Bovendien lijken Tae Min Ho en Cha Woo Hyuk elkaar niet voor de eerste keer te ontmoeten.

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: TVCHOSUN@youtube.com 

Na afloop van deze eerste aflevering waren er wel een paar vragen blijven hangen, zoals:

  • Wie is de moordenaar van Tae Min Ho (daar opende de eerste aflevering mee)? Zijn vrouw Han Jung Won zoals iedereen denkt?
  • Wie heeft opdracht gegeven om Ricky te ontvoeren, die Cha Woo Hyuk in ruil voor geld het bewijs zou geven, dat voorzitter Tae Byung Chul schuldig is aan zijn vader’s dood? Ik vermoed zijn vrouw, Shin Hyun Soo. De reden? Geen idee.
  • Wie heeft ervoor gezorgd dat de helikopter met voorzitter Tae Byung Chul en
    Tae Min Ho zou crashen? Gezien het gedrag van zijn vrouw, lijkt zij erachter te zitten.
  • Wat voor relatie hebben Cha Woo Hyuk en Han Jung Won met elkaar gezien de manier waarop hij haar kuste op de ziekenhuistrap?


Babel” is gepromoot als een gepassioneerd en mysterieus melodrama. Die kenmerken waren meteen al zichtbaar in deze eerste aflevering. Dus ja, “Babel” heeft een goede start gemaakt en de hooggespannen verwachtingen helemaal waargemaakt. Het kijkcijfer van 3,5% is volkomen terecht en zal ongetwijfeld hoger worden!

Met dank aan: TV Chosun & ParkSiHooSsi.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.