[Babel] Verwarring Troef

[Babel] Verwarring Troef

De afleveringen 4 & 5 die uitgezonden zijn op zaterdag 9 en zondag
10 februari hebben een gevoel van verwarring achtergelaten. Verwarring op dit moment in het drama is echt troef!

In aflevering 4 werd aanklager Cha Woo Hyuk gedwongen om de ondervraging van Tae Soo Ho in verband met de moord op zijn broer Tae Min Ho te stoppen als gevolg van de inmenging van zijn moeder Shin Hyun Sook. In deze aflevering werd ook steeds duidelijker dat Tae Yoo Ra ook verliefd is op Cha Woo Hyuk. Zij weet nu nog niet van zijn verhouding met Han Jung Won. Hoe zal zij hierop reageren? Het eind van aflevering 4 was een klap op de vuurpijl. Han Jung Won blijkt zwanger te zijn, maar wie is de vader?

Scène aflevering 4 "Babel"
Van wie is Han Jung Won zwanger? Tae Min Ho? Cha Woo Hyuk?

In aflevering 5 blijft het een mysterie wie de vader van Han Jung Won’s baby is. Han Jung Won lijkt ook een vrouw met twee gezichten te zijn. Ze vertelt Cha Woo Hyuk niet dat ze zwanger is. Ook vertelt ze niet dat ze een poosje zoek was, omdat haar schoonmoeder opdracht had gegeven om haar bij haar te brengen. Op directe vragen, geeft zij ontwijkende antwoorden. Ze weet niet dat Cha Woo Hyuk op de hoogte is van haar zwangerschap (toeval omdat ze haar mobiel vergeten was, toen ze de auto verliet nadat ze samen een uitstapje hadden gemaakt) en dat ze het huis van de Tae familie verliet (gemaakte foto’s vanwege het onderzoek naar
Tae Soo Ho). Persoonlijk heb ik mijn twijfels hoe oprecht Han Jung Won is in haar affaire met Cha Woo Hyuk. Houdt ze echt van hem? Of gebruikt ze hem voor haar eigen doeleinden? Oftewel, wat is haar verborgen agenda?

Scène "Babel"
Houdt Han Jung Won echt van Cha Woo Hyuk?

Belangrijke ontwikkelingen in aflevering 5 waren de arrestatie van Tae Soo Ho vanwege nieuwe  bewijzen, de poging om in opdracht van Shin Hyun Sook de USB-stick te stelen die geregistreerd was als bewijs, hoe Cha Woo Huyk erin slaagde om de USB-stick terug te krijgen van de dief, deze bestudeerde en vervolgens totaal de controle over zichzelf verloor. Wat hij daarna deed – zorgen dat er niet meegeluisterd kon worden in de verhoorkamer, toen hij
Tae Soo Ho confronteerde met wat hij gezien had (overspel van Tae Soo Ho’s vrouw met
Tae Min Ho, dat al begonnen was voor Tae Min Ho’s huwelijk met Han Jung Won en daarna gewoon doorging) en de poging tot zelfmoord van Tae Soo Ho, toen het verhoor tijdelijk werd onderbroken, omdat Tae Soo Hoo wilde rusten en naar een andere ruimte werd gebracht – kon wel eens verstrekkende gevolgen in het nadeel voor Cha Woo Hyuk gaan hebben!

Scène aflevering 5 "Babel"
Tae Soo Ho voor de tweede keer gearresteerd door Cha Woo Hyuk

Het is interessant dat niemand zich druk schijnt te maken over wie de dief van de USB-stick is, waarom hij die USB-stick wilde stelen en in opdracht van wie?

Scène aflevering 5 "Babel"
Kapper en tevens klusjesman van Shin Hyun Sook

Wat zullen de afleveringen 6 en 7 ons dit weekend gaan brengen? Laat de preview voor aflevering 6 alvast een tipje van de sluier oplichten!

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: sihoossi park@youtube.com

Vanaf 14:50 uur (GMT+1) in Nederland te zien via de website van
TV Chosun!
 http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Met dank aan: TV Chosun & ParkSihooSsi.com

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 5 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.