[Babel] Tipjes van de Sluier

[Babel] Tipjes van de Sluier

Dit weekend worden de afleveringen 4 & 5 van “Babel” uitgezonden door TV Chosun. Nederlandse tijd is dit om 14:50 uur (GMT+1) via de website van TV Chosun.

Aankondiging "Babel"
Kijk ook via http://broadcast.tvchosun.com/onair/on.cstv

Het sterke punt van “Babel” is, dat er telkens tipjes van de sluier opgelicht worden. Daardoor worden de achtergronden van wat er gebeurt steeds duidelijker voor de kijker. Althans, zo ervaar ik dat zelf wel.

“Babel” draait op dit moment om het oplossen van de moord op Tae Min Ho van de
Geosan Groep. Onze aanklager Cha Woo Hyuk leidt dit onderzoek. De familie kan het niet erg waarderen, dat zij ook ondervraagd worden om mogelijke betrokkenheid bij deze moord. Dit wordt al helemaal niet verwacht van iemand, die bij het juridische team van de Geosan Groep zal gaan werken!

Wat inmiddels wel duidelijk is geworden, is dat de vermoorde Tae Min Ho aan de buitenkant naar anderen toe misschien heel aardig een voorkomend leek, maar dat hij in feite een ongelooflijke sadist was, die zijn vrouw naar eigen goeddunken mishandelde en zelfs verkrachtte!

Ook is duidelijk geworden, dat de kus aan het eind van aflevering 1 tussen Cha Woo Hyuk en Han Jung Won op de ziekenhuistrap geen toeval was. Cha Woo Hyuk is Han Jung Won’s steun en toeverlaat geworden in haar miserable en gewelddadige huwelijk met Tae Min Ho. Vorig weekend heeft uitvoerig belicht hoe Cha Woo Hyuk en Han Jung Won elkaar voor het eerst ontmoet hebben en hoe ze daarna met elkaar in contact kwamen en uiteindelijk minnaars werden in een buitenechtelijke relatie.

Aflevering 3 eindigde er vorige week mee, dat Cha Woo Hyuk naar voorzitter Tae Byung Chul in het ziekenhuis was gegaan. Herinneringen aan de dood van zijn vader kwamen naar boven en de emoties namen bij Cha Woo Hyuk de overhand. Zal hij zich uiteindelijk kunnen beheersen als de aanklager Cha Woo Hyuk, die hij is? Of maakt hij nu van zichzelf een moordenaar door een weerloze en bewusteloze man in zijn ziekenhuisbed te wurgen?

Hoe zal het dit weekend gaan? Kan Cha Woo Hyuk alsnog controle krijgen over de woede die door hem heen raast? Hoe verloopt het onderzoek naar de moordenaar van Tae Min Ho? Vragen, vragen, vragen, waar ongetwijfeld stukje bij beetje antwoorden op zullen komen. Kijk alvast naar de preview van aflevering 4!

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Met dank aan: sihoossi park@youtube.com

Met dank aan: TV Chosun & ParkSihooSsi.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.