Kerstmis met Park Si Hoo in Jeju 2018

Kerstmis met Park Si Hoo in Jeju 2018

De kerstdagen komen ras naderbij. Dit is steeds meer te merken aan het straatbeeld met verlichte kerstbomen, kerstverlichting en muziekoptredens. Het maakt de winkelstraten en winkelcentra een heel gezellige omgeving om te verblijven. En dan zijn er natuurlijk ook nog de talloze kerstmarkten!

Aankondiging Evenement Jeju
Poster evenement

De groep fans die aanwezig konden zijn bij het laatste “Park Sihoo Premium Event for Chinese in Jeju 2018” hebben op zondag 25 november j.l. de kerst al samen met Park Si Hoo kunnen vieren! Hoewel er tijdens het evenement zelf geen foto’s gemaakt mochten worden, behalve tijdens de toegestane minuut, zijn er volop ervaringen over dit evenement uitgewisseld via de talloze accounts van fans! Waarmee de fans, die niet bij dit evenement in kerstsfeer aanwezig konden zijn natuurlijk heel blij waren!

Impressiefoto "Park Sihoo Premium Event for Chinese in Jeju 2018"
Impressiefoto van de avond

ParkSihooSsi.com heeft een uitgebreid verslag in het Engels geschreven, waarop dit verslag in het Nederlands gebaseerd is!

De avond werd rond 19:00 uur geopend met een speciale video met beelden van Park Si Hoo’s drama “Lovely Horribly” en eerdere evenementen onder begeleiding van spookachtige achtergrondmuziek. Tijdens “All I want for Christmas is You…!” maakte Park Si Hoo zijn opkomst, terwijl de presentatrice het publiek aanmoedigde Park Si Hoo in het Chinees aan te roepen.

Voorbereiding Park Si Hoo
Voorbereiding Park Si Hoo

Strak in het pak, zoals we Park Si Hoo kennen als Cha Seung Jo in “Cheongdam-dong Alice” en meer recent als Philip Yoo in “Lovely Horribly”, ging hij langs de tafels om de aanwezigen een appelboom hanger met zijn handtekening en logo van het evenement erin geëtst als kerstcadeau te overhandigen. Dit als verwijzing naar het “Lovely Horribly” Kerst thema!

Appelboom hanger
Appelboom hanger

Hierna sprak Park Si Hoo zijn dankwoord uit voor de aanwezigheid van zijn fans op dit voor het derde jaar gehouden evenement voor de fans uit China (ook al zijn er altijd fans uit meer Aziatische landen aanwezig). Hij zag ernaar uit om nieuwe, gelukkige herinneringen met elkaar te maken en hoopte dat de decoratie van het “Lovely Horibly” kerst thema iedereen in de “spookachtige, romantische” stemming zou brengen!

Zijn personage van Philip Yoo in “Lovely Horribly” was heel afwijkend van zijn voorgaande rollen geweest en de produktie had 5-6 maanden in beslag genomen. Er waren soms moeilijke momenten, waardoor de dingen niet vanzelf gingen. Daarom was hij bijzonder dankbaar voor de niet aflatende steun van zijn fans!

Park Si Hoo als Philip Yoo
Ik bloed!

Normaal gesproken neemt Park Si Hoo een paar maanden rust na het afsluiten van een project. Dit keer was hem echter zo’n goede rol aangeboden, dat hij die niet kon weigeren. Daardoor had hij slechts ongeveer een maand rust kunnen nemen, voordat het filmen weer ging beginnen. Zoals altijd waardeert hij het dat zijn fans hem motiveren en de energie geven om door te blijven gaan!

Vervolgens liet Park Si Hoo zijn vakantiefoto’s in Bangkok zien. Zo speelde hij Virtual Reality VR games met jongeren, veel vreemdelingen, daagde hij uit en werd hij uitgedaagd in een 3D laser role spel. Hij vond het leuk om games te spelen. Toen hij jonger was speelde hij spellen met wapens van hout, maar nu is alles so high-tech geworden, dat hij zich er niet voor schaamt om te bekennen dat hij meerdere keren knock-out is gegaan. Verslagen door een jonger publiek!

Andere foto’s lieten zien, hoe Park Si Hoo ervan genoot om streetfood te eten. Dit vindt hij veel beter smaken dan het voedsel uit 5-sterren hotels.

Wil je ook?
Wil je ook?

Tijdens zijn vakanties neemt Park Si Hoo vooral foto’s van de omgeving en die toonde hij ook. Evenals foto’s van hemzelf bij het zwembad om af te koelen.

Tijd voor ontspanning

Park Si Hoo is zich er volledig van bewust dat hij er goed uit moet zien voor de camera’s. Daarom sport hij elke dag voor een slank figuur. Zo had hij de dag ervoor een wandeling van ongeveer 3 uur met zijn manager gemaakt. Dit is ook nodig, omdat zijn nieuwe personage aanklager Cha Woo Hyuk uit “Babel” een “aantrekkelijk, sexy en temperamentvol” karakter is. We zullen hierover zelf kunnen oordelen op Chosun TV vanaf 19 januari 2019!

Nog even genieten

Het script lezen voor “Babel” was de vorige week afgerond en het filmen zou op woensdag
28 november beginnen. Ter aanmoediging van zijn motivatie en het verhogen van zijn energie liet Park Si Hoo de aanwezigen “Fighting! Fighting! Fighting!” door de zaal zingen.

Hierna was het tijd voor het spelen met elkaar. Als beloning mochten twee winnaressen een scène uit “Lovely Horribly” met Park Si Hoo spelen. Als afsluiting kregen ze van hem een omhelzing

Daarna was het tijd om kerstcadeautjes weg te geven. Die bestonden uit een 3 seconden durende omhelzing, high-five, massage, hand vasthouden, selfie enzovoort….Als je de juiste cadeautjes trok tenminste. Anders moest je voor Park Si Hoo zingen of hem vertellen dat je van hem hield!

Tijdens de pauze werd er een interessante video met “achter de schermen” scènes van “Lovely Horribly” getoond.

Daarna werd er in het Chinees om Park Si Hoo geroepen, die inmddels van kleding veranderd was. Geen pak meer, maar een spijkerbroek met gaten, een wollen kersttrui en witte sneakers.

Er werden 3 spellen gespeeld, waarna er van de winnaars een groepsfoto met hun tafelgenoten werd genomen.

Uit de kerstboom met kerstkaarten van de fans werden er twee gekozen door Park Si Hoo. In ruil gaf hij de schrijfsters daarvan een kerstkaart van hem met een persoonlijke boodschap.

Kerstboom met kerstwensen
Kerstboom gevuld met kerstwensen

Tot slot zong Park Si Hoo het lied “When the wind blows” van de OST van “Lovely Horribly”. Daarna was het tijd voor de één-op-één foto met hem.

Park Si Hoo zingt altijd minstens één song!

Bij zijn afscheid zei Park Si Hoo dat hij de nabijheid van zijn fans en de interactie met elkaar fijn had gevonden. Hij beloofde zijn best te doen om een goed drama te maken bij terugkeer in Seoul. Hij vroeg om hem te blijven steunen en van hem te blijven houden. Ze zouden elkaar volgend jaar weer zien!

Met dank aan: ParkSihooSsi.com, Sociale Media Park Si Hoo & fans

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − vijf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.