Park Si Hoo in Nieuw Drama “Babel”

Park Si Hoo in Nieuw Drama “Babel”

Kort na afloop van “Lovely Horribly” verscheen het eerste artikel, dat
Park Si Hoo de hoofdrol zou gaan spelen in het drama “Babel” van
TV Chosun. Deze eerste aankondiging werd niet gevolgd door een bevestiging van Park Si Hoo of van zijn management.
Woensdag 31 oktober 2018 heeft Park Si Hoo echter definitief bevestigd, dat zijn volgende drama “Babel” van TV Chosun zal zijn! Dit drama zal vanaf januari 2019 uitgezonden gaan worden!

Park Si Hoo & medespelers "Babel"
v.l.n.r. Park Si Hoo, Jang Hee Jin & Kim Ji Hoon

Donderdag 1 november 2018 is bevestigd dat Jang Hee Jin, Park Si Hoo’s  tegenspeelster zal zijn en Kim Ji Hoon de tweede mannelijke hoofdrolspeler. De regie zal in handen zijn van
Yoon Sung Shik, die eerder drama’s geregisseerd heeft voor KBS2. “Babel” is een mysterie melodrama.

Park Si Hoo zal de rol gaan spelen van Cha Woo Hyuk, die zijn loopbaan gestart is als journalist. Zijn vader was omgekomen door een auto-ongeluk met als oorzaak onbekend. Zijn moeder had daarna zelfmoord gepleegd. Toen Cha Woo Hyuk erachter kwam dat de problemen van zijn familie (bankroet) en dood van zijn vader verband hielden met onfrisse praktijken van een conglomeraat en chaebol familie, is hij gedreven door wraakgevoelens aanklager geworden. Hij wilde zijn familie wreken. Als aanklager wordt hij verliefd op
Han Jung Won (Jang Hee Jin), die verdachte is in de moord op haar chaebol echtgenoot.

Hoewel Park Si Hoo van plan was geweest om na het beëindigen van “Lovely Horribly” een rustpauze in te lassen, vond hij deze rol te uitdagend om af te slaan. Een aanklager met wraakgevoelens die tevens geconfronteerd wordt met de liefde, waardoor hij moet gaan kiezen tussen zijn wraakgevoelens en deze liefde, biedt zoveel perspectief, dat Park Si Hoo besloten heeft om zonder rustpauze deze rol aan te nemen en zo goed mogelijk te vertolken.

Wij weten natuurlijk allang dat onze geliefde acteur Park Si Hoo zich met meer dan 100% zal gaan inleven in zijn rol van Cha Woo Hyuk!

Nog twee maanden te gaan, voordat het zover is!

Met dank aan: Koreaanse media 

1+
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × een =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.