Preview “Lovely Horribly”Afleveringen 23 & 24 KBS World

Preview “Lovely Horribly”Afleveringen 23 & 24 KBS World

Aflevering 22 eindigde heel triest. Oh Eul Soon is zo bang voor het verleden dat Philip Yoo en zij met elkaar delen, dat zij Philip houdt aan zijn bij belofte bij de vuurtoren. “Als je bang wordt, ren dan bij me vandaan”. Dit is natuurlijk precies wat Shin Yoon Ah en de geest van Kim Ra Yeon willen. En dan is er ook nog PD Lee Sung Joong die al sinds zijn kindertijd verliefd is op Oh Eul Soon. Hij ziet zowel de geest van Kim Ok Hee als de geest van Kim Ra Yeon als een bedreiging voor Oh Eul Soon. Wat in de afleveringen 21 & 22 ook wel duidelijk werd, is dat je bepaalde mensen beter niet als je vriend kunt hebben, omdat ze dan meteen je vijand zijn. Shin Yoon Ah blijkt hoe langer, hoe meer met de brand van 8 jaar geleden te maken te hebben! Hoe nu verder?

 

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Vanmiddag tussen 14:50 en 16:00 uur zou KBS World TV de afleveringen 23 & 24 uitzenden.

Bericht opheffing YouTube livestream KBS World
Livestream op YouTube per direct beëindigd!

Helaas heeft KBS World TV per direct de mogelijkheid beëindigd om via de website of het YouTube-kanaal “Lovely Horribly” te kunnen volgen. Dit is een teleurstelling voor alle internationale fans, die geen andere mogelijkheid hebben om via een officieel kanaal “Lovely Horribly” verder te kunnen volgen! Ik heb ook geen idee of in de toekomst de livestream weer hersteld wordt!

Met dank aan: KBS World TV@youtube.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.