Atami: Entree Park Si Hoo Rode Loper 28.06.2018

Atami: Entree Park Si Hoo Rode Loper 28.06.2018

Afgelopen donderdag 28 juni j.l. bewandelde Park Si Hoo voor het eerst sinds het “KBS Drama Awards 2017” weer de rode loper. En wel tijdens de start van het “Mt. Fuji-Atami Film & VR Festival“. De fans waren in groten getale aanwezig om hem aan te moedigen. Dit viel ook de nieuwsmedia op! Dankzij de vele foto’s die deze fans via hun sociale media verspreid hebben, waarvoor mijn hartelijke dank, is te zien hoe blij Park Si Hoo zelf was. Zijn charisma was overduidelijk aanwezig! Hieronder een selectie van de foto’s met betrekking tot dit Rode Loper gebeuren! Veel plezier met het bekijken ervan!

 

Met dank aan: sociale media fans Park Si Hoo

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + elf =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.