Vertrek Park Si Hoo Vanaf Luchthaven Gimpo 27.06.2018

Vertrek Park Si Hoo Vanaf Luchthaven Gimpo 27.06.2018

Woensdag 27 juni j.l. is Park Si Hoo vanaf Luchthaven Gimpo in Seoul vertrokken naar Luchthaven Haneda in Tokio voor zijn deelname aan het Atami Film Festival. Ter gelegenheid hiervan was er ook Koreaanse pers aanwezig, die een fotoserie gemaakt heeft.

Daarnaast zijn er door fans die op Gimpo aanwezig waren om Park Si Hoo uit te zwaaien veel foto’s gedeeld via Facebook, Twitter, Instagram en Weibo! Het is lang geleden dat we van zoveel foto’s tegelijk  van Park Si Hoo hebben kunnen genieten! Zijn onweerstaanbare glimlach is meer dan eens te zien!

Met dank aan: Daily Sports & sociale media fans

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 17 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.