Hoofdrol Park Si Hoo in “Lovely Horribly” Bevestigd

Hoofdrol Park Si Hoo in “Lovely Horribly” Bevestigd

Vandaag is officieel bevestigd dat Park Si Hoo de hoofdrol van Yu Philip (유필럽) in “Lovely Horribly” van KBS2 gaat spelen, welke vanaf augustus 2018 uitgezonden gaat worden. Dit drama zal elke maandag- en dinsdagavond van 22.00 – 23.10 uur (Koreaanse tijd) uitgezonden worden op KBS2 en telt 16 afleveringen. Tevens is bevestigd dat Park Si Hoo’s tegenspeelster Song Ji Hyo (송지효) in dit drama zal spelen. Zij speelt de rol van Ji Eul Sun (지을순), een schaduw schrijfster.

Park Si Hoo & Song Ji Hyo


Lovely Horribly” is een horror romantische komedie met een bizarre wending, geregisseerd door Kang Min Kyung (강민경) en geschreven door Park Min Joo (박민주). Het verhaal concentreert zich op top ster Philip Yu, die geplaagd wordt en getraumatiseerd is door een ontvoeringsincident van acht jaar geleden, waardoor hij nu angst heeft voor de kleinste dingen zoals het ritselen van bladeren in de wind. Het zal tevens draaien om een schaduw schrijfster Ji Eul Sun, wiens fantasieën tot leven schijnen te komen. De verhaallijn zal heen-en-weer gaan tussen toeval en lot en horror en melodrama.

De twee hoofdrolspelers, Philip Yu en Ji Eul Sun, zijn twee mensen die op dezelfde tijd zijn geboren en lijden onder hetzelfde lot. Voor hen is het alles-of-niets. Om te winnen zullen ze moeten zorgen dat de ander verliest. Tot-nu-toe is Philip aan de winnende hand met zijn flitsende carrière als een top ster, terwijl Ji Eul Sun worstelt met die van haar. Door een speling van het lot, gaan de twee samen werken aan hetzelfde drama project. Daardoor zitten ze gevangen in getouwtrek, worstelend tussen geluk en ongeluk, kans en lotsbestemming, horror en melodrama. Dit voorspelt een romance die bepaald wordt door de lotsbestemming.

Naast Park Si Hoo en Song Ji Hyo zijn andere acteurs en actrices:

Hahm Eun Jung (함은정) als entertainer Yoona (윤아). Bevestigd!
Hahm Eun Jung

 


Lee Ki Kwang (이기광) als nieuwe PD Sung Joong (성중) Bevestigd!
Lee Ki Kwang

 

 

 

 

 

en Choi Yeo Jin (최여진) als dramaschrijver Ki Eun Yung (기은영). Bevestigd!
Choi Yeo Jin

 

 

 

 

Park Si Hoo heeft de rol van Philip Yu geaccepteerd, omdat hij een goed gevoel had, toen hij het script voor de eerste keer las en omdat het een uniek genre is. Hij zal hard werken om er een succes van te maken.

Met dank aan: ParkSiHoossi.com
Foto’s: Park Si Hoo Instagram & diverse nieuwsmedia

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + drie =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.