DVD-collectie Park Si Hoo’s Kanazawa Reis

DVD-collectie Park Si Hoo’s Kanazawa Reis

Park Si Hoo
Foto: Park Si Hoo Weibo

Er is bekend gemaakt dat er een DVD- collectie uitgebracht gaat worden van Park Si Hoo’s reis naar Kanazawa (Japan), die hij in mei 2017 gemaakt heeft als onderdeel van een reisserie, voordat de voorbereidingen van “My Golden Life” begonnen. Park Si Hoo wordt hierin op de voet gevolgd bij zijn activiteiten, zoals sightseeing, paragliden, surfen en genietend van lokale delicatessen. Daarnaast zal er ook een DVD zijn van zijn Verjaardagsfeest van 1 april 2018, waarop je kennis kunt maken met de goochelaar Park Si Hoo. Alsof het nog niet genoeg is, wordt er een 100-pagina’s Park Si Hoo Kizuna fotoboek uitgebracht alsmede een video-collectie van ongepubliceerd materiaal.

Park Si Hoo
Foto: Park Si Hoo Weibo

De DVD-collectie bedraagt 155 minuten en kost 9,720 Japanse Yen inclusief belasting, wordt uitgebracht door BS-TBS en de verwachte release-datum is 26 september 2018.

Het goede nieuws is, dat deze DVD-collectie ook vanuit Nederland besteld kan worden en wel op de website van HMV & Books online! Klik op deze link om er naar toe te gaan. De website is ook in het Engels te lezen.

Park Si Hoo
Foto: BS-TBS

Bij de genoemde verkoopprijs worden de verzendkosten nog apart in rekening gebracht. Bij bezorging thuis kunnen ook nog inklaringskosten en BTW in rekening gebracht worden.

Mijn bestelling voor deze DVD-collectie heb ik afgelopen donderdag geplaatst. Ik ben heel benieuwd. Bij HMV heb ik jaren geleden ook de DVD-collectie van “Confession of Murder”,
Park Si Hoo’s eerste film, besteld en daar heb ik nooit spijt van gehad. Alles wat uit Japan komt, heeft geen Engelse ondertiteling, maar de DVD-regio is 2. Nederland valt ook in deze DVD-regio.

Dit is een unieke kans om je Park Si Hoo collectie uit te breiden. Deze kans kon en wilde ik niet voorbij laten gaan. En jij?

Met dank aan: HMV & Park Sihoo HongKong and Macau

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.