Park Si Hoo Cover Achterkant “Hanryu T.O.P.”

Park Si Hoo Cover Achterkant “Hanryu T.O.P.”

Op 16 mei verschijnt nummer 60 van “Hanryu T.O.P.” met Park Si Hoo op de cover van de achterkant. Tevens zal er in het nummer speciale aandacht besteed worden aan het drama “My Golden Life”. Ook zal er een verslag gegeven worden van het evenement en interview die op 20 april j.l. plaatsvonden in Tokio om het succes van “My Golden Life” te vieren! Deze special bestaat uit 18 pagina’s.

Promo Park Si Hoo in "Hanryu T.O.P."


Mentor
is de uitgever van “Hanryu T.O.P.” en het tijdschrift kan hier gereserveerd worden.

https://www.mentorshop.net/products/detail.php?product_id=440

Ook is het mogelijk om dit tijdschrift te reserveren via Amazon Japan. Deze mogelijkheid is gemakkelijker voor fans van Park Si Hoo, die niet in Japan wonen, mits in het bezit van een credit card voor de betaling.

https://www.amazon.co.jp/gp/product/B07BX5MPKM/ref=s9u_psimh_gw_i1?ie=UTF8&pd_rd_i=B07BX5MPKM&pd_rd_r=acab6d2a-52f9-11e8-a4ba-5582de306681&pd_rd_w=tWPh7&pd_rd_wg=1TCch&pf_rd_m=AN1VRQENFRJN5&pf_rd_s=&pf_rd_r=NS750MR8B4C0VAY5TPVZ&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=a3a1572c-f1ee-4418-98a4-c2d0a69c6cb8&pf_rd_i=desktop

Houd er rekening mee dat “Hanryu T.O.P.” in de Japanse taal is. De foto’s van Park Si Hoo zullen het echter dubbel en dwars waard zijn om dit tijdschrift te kopen!

Bronvermelding: Mentor & Amazon Japan, dank u!

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.