Officiële Opening “Park Si Hoo in Nederlands” d.d. 3 mei 2018!

Officiële Opening “Park Si Hoo in Nederlands” d.d. 3 mei 2018!

Officiële Opening Park Si Hoo in Nederlands
Bewerking door Wilma (Peris)

Vorig jaar januari was ik al begonnen met de opzet van deze website in het Nederlands voor Park Si Hoo, maar het verzamelen van de informatie die ik wilde verwerken en het bepalen van welk WordPress thema ik uiteindelijk zou gebruiken, namen langer in beslag dan ik vooraf verwacht had.

Ik heb geprobeerd om op de vaste pagina’s van deze website een zo compleet mogelijk beeld te geven van wie Park Si Hoo is en waar hij zich mee bezig houdt. Helemaal compleet is het niet, want anders had ik de website nu nog niet officieel kunnen openen. Misschien dat ik later de pagina’s toevoeg, waar ik nu nog niet aan ben toegekomen. Er valt in elk geval nog genoeg te vertellen over Park Si Hoo!

Ook heb ik naar aanleiding van deze website nog enkele andere accounts geopend om zo breed mogelijk al het nieuws over Park Si Hoo te kunnen delen. Dit zijn:

Hoewel de standaardtaal van deze website het Nederlands is, heb ik er rekening mee gehouden dat ook reeds bestaande en/of nieuwe fans van Park Si Hoo die het Nederlands niet beheersen, geïnteresseerd zouden kunnen zijn in wat deze website te vertellen heeft over hem! 😀 Het is mogelijk het Nederlands te laten vertalen in welke andere taal dan ook. Ik hoop hier iedereen een plezier mee gedaan te hebben.

Schroom vooral niet om je reacties op deze website achter te laten. Ik kom graag in contact met landgenoten die ook graag naar de drama’s en/of films van Park Si Hoo kijken. Bij genoeg animo zouden we op termijn zelfs een meeting kunnen plannen om ervaringen met elkaar uit te wisselen!

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + negen =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.