Magisch Verjaardagsfeest Park Si Hoo d.d. 1 april 2018

Magisch Verjaardagsfeest Park Si Hoo d.d. 1 april 2018

Dit jaar was ik voor het eerst in de gelegenheid om op het Verjaardagsfeest van Park Si Hoo aanwezig te zijn en het was een magische ervaring!

Promotiebord Verjaardagsevenement 2018 Park Si Hoo

Op zaterdag 31 maart kon ingecheckt worden voor het Verjaardagsevenement van 2018, maar ik was al op woensdag 28 maart in Seoul gearriveerd voor een vakantie van twee weken. Mijn lieve hospita lette op het meeste van mijn bagage in mijn kamer, terwijl ik tijdelijk in het Imperial Palace Hotel verbleef.

Het was fantastisch om alle medefans te ontmoeten, waarmee ik tot-nu-toe alleen online contact had gehad. Veel van hen zijn me komen begroeten. Ik was overdonderd door zoveel aandacht. Tenslotte was ik gewoon één van Park Si Hoo’s vele fans, die toevallig uit Nederland kwam!

Ik vond het erg leuk om jullie allemaal te ontmoeten. Het heeft dit eerste Verjaardagsevenement van Park Si Hoo nog specialer gemaakt. Nogmaals bedankt dat jullie je aan mij zijn komen voorstellen!

Wilma & aankondiging Park Si Hoo's Verjaardagsevenement

Het verjaardagsfeest werd gehouden op de 7e verdieping en de rijstkransen stonden opgesteld in de foyer. Het beste was om op de zondagochtend foto’s te nemen, maar op dat moment werden ook de officiële foto’s genomen, waardoor ik er niet veel heb kunnen maken. Later vond ik het gewoon te druk om rustig foto’s te kunnen maken.

Internationale Fans ParkSiHoossi.comRijst Internationale Fans ParkSiHossi.com

Sihoorang
Rijst Sihoorang

DC Park Sihoo Gallery DC Park Sihoo Gallery

Taiwan Fans
Taiwan Fans

De groep internationale fans uit Singapore, Maleisië en Nederland deelden samen een tafel. We hadden tafel 8 op de 2e rij links vanaf het midden van het podium. Het zicht was goed daar. Aangezien het niet toegestaan was om tijdens het verjaardagsfeest foto’s te maken, is deze foto van het podium de enige die ik genomen heb en kan delen. De presentatrice van de avond was toen nog niet op het podium verschenen.

Filmscherm Podium Park Si Hoo Verjaardagsfeest

Hoewel het mijn eerste keer was, was ik niet zo zenuwachtig als ik had verwacht. Alleen toen mijn kamergenote en ik de lift naar beneden namen, voelde ik heel even mijn hart in mijn keel kloppen. Ik slaagde erin om me al snel te ontspannen. Ik wilde gewoon niets missen, omdat ik te zenuwachtig was! Ja, ik voelde me opgewonden en ik denk dat dit voor iedereen te zien moet zijn geweest.

Park Si Hoo verscheen uit het niets uit een doos naast het podium. Vervolgens wandelde hij van tafel naar tafel om alle gasten een zelfgemaakte bloem van stof te geven. We konden zijn wandeling vanaf het grote scherm op het podium volgen. Toen hij eindelijk onze tafel bereikte. voelde ik mij van binnen een beetje trillen, maar ik weet niet of dit te zien was. Ik slaagde erin “gamsahamnida (dank je wel)” te zeggen toen hij mij de bloem gaf. Ik kon alleen maar glimlachen. Voor heel even was ik gevangen in de aura van Park Si Hoo. Hij was zo oogverblindend en zijn ogen zo mooi. Ja, ik keek recht in zijn ogen!

Foto & Bloem Park Si Hoo Verjaardagsfeest

Het verjaardagsfeest ging zo snel voorbij. Ik herinner me niet duidelijk alle details. We zongen het verjaardagslied in het Koreaans voor Park Si Hoo dat we samen met de presentatrice geoefend hadden, voordat Park Si Hoo verscheen. Dit kon ik zo meezingen, omdat dit het enige lied is dat ik zo vaak geoefend had op de Koreaanse school, dat het niet moeilijk was om de woorden te herinneren. Natuurlijk eindigden we met het maken van de hart-tekens om onze liefde voor Park Si Hoo uit te drukken!

Park Si Hoo beantwoordde vragen. Hij voerde kleine toneelstukjes op op het toneel met enkele fans. Toen kwam er een serie “Goed of Fout” vragen. Als we hetzelfde antwoord hadden als Park Si Hoo mochten we blijven staan voor de volgende vraag en anders moesten we gaan zitten, Ik gokte gewoon en dit ging een poos goed, maar uiteindelijk moest ik gaan zitten. Park Si Hoo las boodschappen voor die geschreven waren op de blaadjes van een boom, die op het toneel stond. Een geblinddoekt raadspelletje. In eerste instantie moest
Park Si Hoo alleen raden wat hij aanraakte. Daarna moest hij dit doen met 2 fans. Het was grappig om te zien hoe ze op de tast elkaars handen aanraakten. En om niet te vergeten: 3 fans mochten van de zeewiersoep proeven, die Park Si Hoo persoonlijk op het toneel had gekookt!

Daarna was er een pauze, waarin opnamen van achter de schermen van “My Golden Life” werden vertoond. Ik heb het merendeel hiervan gemist, omdat ik naar het toilet was gegaan.

Vervolgens een grote verrassing! Park Si Hoo liet ons zien dat hij ook een echte magiër is! Hij deed samen met een assistente zelfs de truc waarin hij zich liet opsluiten in een kist. Wauw, hij  moet echt lang geoefend hebben op al de goocheltrucs die hij ons heeft laten zien! Zijn gezicht was één gelukkige glimlach tijdens zijn optreden als de magiër Park Si Hoo!

De magiër verdween en de zanger Park Si Hoo kwam terug met “Season in the Sun”. Ik hou er altijd van om Park Si Hoo te horen zingen. Hij heeft zo’n warme en diepe stem!

En tenslotte…..tijd voor het maken van de één-op-één foto’s! Het duurde lang voordat onze tafel aan de beurt was om aan te sluiten in de rij voor de foto met Park Si Hoo op het toneel. Ik voelde me opgewonden, maar niet zenuwachtig. Ik was volledig aanwezig in het moment. Het ging zo snel voorbij, dat ik niet kan geloven dat het echt gebeurd is. Ik heb de hand geschud van Park Si Hoo, ik zat naast hem voor de foto, met onze handen nog steeds vast, stond op, bedankte hem, zei tot ziens en verliet het podium. De foto van ons tweeën is het bewijs dat ik niet gedroomd heb! Deze foto houd ik echter voor mijzelf. Het is mijn persoonlijke, waardevolle aandenken.

En zo was het verjaardagsfeest weer voorbij. Park Si Hoo verliet het podium en de zaal en wij hadden ons dinerbuffet.

Ik ben echt blij dat ik in het diepe gesprongen ben om dit verjaardagsevenement mee te kunnen maken. Het was een magische ervaring. Het ging zo snel voorbij, maar ik heb
Park Si Hoo van heel dichtbij kunnen zien, zat naast hem en onderging de speciale sfeer, die er altijd is tijdens een fanmeeting met hem. Park Si Hoo is een hele speciale man. Zo warm, zo dicht betrokken bij zijn fans. Dit is wat je voelt als je lijfelijk aanwezig bent en je je niet kunt voorstellen door een DVD te kijken of door naar de verhalen van anderen te luisteren. Het is iets wat ik vaker wil meemaken! Dus als het mogelijk is, zal ik zo spoedig mogelijk weer gaan!

Bron foto’s: Wilma (Peris), bedankt!

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 1 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.