ENISHI 6-2 & T.O.P. 60 Te Koop Als Set!

ENISHI 6-2 & T.O.P. 60 Te Koop Als Set!

ENISHI 6-2 Set met T.O.P 60

Goed nieuws! Park Si Hoo’s Tijdschrift ENISHI seizoen 6, nummer 2 en Hanryu T.O.P. nummer 60 worden te koop aangeboden als set!

In Japan in de landelijke boekhandel. HMV & Books online biedt deze set aan op hun website! Als je deze website opent met de Google Chrome webbrowser kun je het Japans veranderen in de door jou gewenste taal.

Het is een niet te missen kans om in één keer een heleboel beeldmateriaal van Park Si Hoo in je bezit te krijgen, mits je over een credit card beschikt voor de betaling!

ENISHI 6-2 is zeer zeker de moeite waard en heeft nu ook als extra’s een DVD en een poster op A5-formaat. De foto’s van Park Si Hoo in dit nummer zijn om bij te zwijmelen.

Mijn exemplaar van Hanryu T.O.P. had ik al afzonderlijk besteld. Nummer 60 besteedt ook veel aandacht aan Park Si Hoo en zijn drama “My Golden Life”. Ik kan niet wachten, totdat dit woensdag 23 mei bij me bezorgd wordt!

HMV & Books online biedt deze set aan voor 2,980 Japanse Yen. Dit is exclusief de verzendkosten van Japan naar Nederland.

Ga naar HMV & Books online voor informatie en bestelling door op deze link te klikken.

Wacht vooral niet te lang met je bestelling, want ik weet niet hoeveel sets er op voorraad zijn!

 

Met dank aan: HMV & Books

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 6 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.