Nieuwe Kopafbeelding en Achtergrond

Nieuwe Kopafbeelding en Achtergrond

Ik ben maar meteen doorgegaan. Ik heb geprobeerd de kopafbeelding en achtergrond een beetje op elkaar af te stemmen. Ik wilde Rotterdam (mijn geboortestad) en Seoul
(Park Si Hoo’s woonplaats) met elkaar verenigen. Zijn karakter uit “My Golden Life”,
Choi Do Kyung, is degene die toekijkt. Althans, zo stel ik het me voor! 🙂

De kopafbeelding is aan de zuidkant van Rotterdam genomen. De rivier de Maas, bruggen en havenactiviteit zijn kenmerken van Rotterdam. Mijn laatste dag in Seoul was aan de Han Rivier. De foto is genomen vanuit een parkje met op de achtergrond de hoge gebouwen die overal in Seoul te vinden zijn. Dit is de achtergrond van deze website geworden. Het komt misschien wat druk over, maar het gaat so-wie-so om twee bedrijvige steden. De rust van het Han Rivier Park vind ik toch ook wel doorkomen. Ben er zelf in elk geval tevreden mee! 😀

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.