En Weer van WordPress Thema Veranderd!

En Weer van WordPress Thema Veranderd!

Degenen die deze website weleens bezoeken, ondanks dat deze officieel nog steeds niet gelanceerd is, moeten ondertussen helemaal gek van me worden! Een paar dagen geleden was ik al van WordPress thema gewisseld, maar die beviel me achteraf toch niet. Ik vond het er te klinisch uitzien. En deze voelde wel goed aan. Het heeft in elk geval alles wat ik belangrijk vind om in een thema te hebben! Hoewel ik kennelijk weer niet vanaf mijn mobiel kan inloggen. Nou ja, ik werk toch het liefst vanaf mijn PC en tijdens vakanties heb ik ook echt vakantie! 😛

Ga alleen nog wel een nieuwe achtergrond maken. Doordat de kopafbeelding en achtergrond nu op elkaar aansluiten, is het evenwicht zoek, oftewel een vlag op een modderschuit. Dan ga ik nog aan iets werken wat ik ook nog nooit gedaan heb, dus dat kan ook weer wat langer gaan duren. Ik zal deze website nu gewoon hoogste prioriteit moeten gaan geven. Anders is die nog niet officieel in de lucht als Park Si Hoo aan zijn volgende drama begint!

Feit is dat ik het druk heb met zoveel dingen tegelijk. Ik vrees dat zelfs
48 uur in een dag niet genoeg zou zijn voor me!

Bedankt voor jullie geduld!


Met dank aan KBS Drama voor de foto!

0
Laat anderen dit ook weten:

Eén gedachte over “ En Weer van WordPress Thema Veranderd!

  1. Het bleek dus dat ik de sidebar voor het merendeel opnieuw moest instellen. Er stonden eerst dingen dubbel op en kennelijk had ik precies het verkeerde verwijderd. Oké, foutje bedankt! Kan nu ook op mijn mobiel inloggen. Wauw!

    0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen + 16 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.