Laatste Weekend “My Golden Life” in Korea 10/11-03.2018

Laatste Weekend “My Golden Life” in Korea 10/11-03.2018

Park Si Hoo als Choi Do Kyung

Hoewel “My Golden Life” is verlengd met 2 extra afleveringen, zit het er na dit weekend helaas weer op. We hebben een half jaar lang kunnen genieten van de ontwikkelingen tussen de families Choi en Seo en dan met name tussen de koppels Choi Do Kyung/Seo Ji An en Sun Woo Hyuk/Seo Ji Soo (Choi Eun Suk).

Het slot van aflevering 50 toonde ons dat Seo Ji An zich er niet overheen kan zetten, dat haar vader tot twee keer toe is vernederd door de grootvader,
Noh Yang Ho, van Choi Do Kyung. Ondanks dat Seo Ji An meerdere keren had gezegd dat zij niets kon en wilde beginnen met Choi Do Kyung vanwege zijn familie-achtergrond en haar vervelende ervaringen met zijn familie, was hij er toch in geslaagd om haar te laten toestemmen in slechts één week uitgaan met elkaar. Tijdens die week is niet alleen Choi Do Kyung’s liefde voor Seo Ji An verdiept, maar ook die van haar voor hem. Dit kan zij noch hem noch zichzelf vergeven.

Hoe nu verder? Het einde van de preview voor aflevering 51 laat zien, dat
Choi Do Kyung op zijn knieën om vergeving smeekt aan Seo Ji An’s vader, die in het ziekenhuis ligt. Vraagt hij om vergeving voor wat zijn grootvader Seo Tae Soo heeft aangedaan? Of bepleit hij zijn liefde voor Seo Ji An en wil hij alsnog om haar vader’s toestemming  smeken voor een relatie met haar? Als Seo Tae Soo zijn dochter toestemming geeft voor een relatie met Choi Do Kyung, zal zij hem beslist niet langer afwijzen, want ze respecteert wat haar vader wil.

Preview aflevering 51

Wij verzoeken u de YouTube cookies te accepteren om deze video te kunnen afspelen. Door deze cookies te accepteren, krijgt u toegang tot inhoud van YouTube, een dienst geleverd door een externe, derde partij.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

Als u dit bericht accepteert, zal uw keuze bewaard en de pagina herladen worden.

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Met dank aan: KBS Drama & sihoossi park@youtube.com

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + vier =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.