Park Si Hoo Genomineerd voor KBS Acting Grand Prize 2017

Park Si Hoo Genomineerd voor KBS Acting Grand Prize 2017

Park Si Hoo is genomineerd voor de KBS Acting Grand Prize 2017! De andere twee genomineerden zijn Nam Goong Min en Kim Young Cheol.

Park Si Hoo en andere twee genomineerden KBS Acting Grand Prize 2017

Park Si Hoo is genomineerd vanwege zijn rol als Choi Do Kyung in “My Golden Life”. Dit drama wordt beschouwd als een echt nationaal drama, dat niet alleen kijkers van middelbare leeftijd, maar ook jonge kijkers aantrekt. Op dit moment hebben meer dan 10 miljoen mensen naar “My Golden Life” gekeken. Daarbij heeft aflevering 30 een nationaal kijkcijfer genoteerd van 41.2%! De verwachtingen zijn hooggespannen!

Als je Park Si Hoo wilt helpen om deze KBS Acting Grand Prize te winnen, laat dan je commentaar achter onder het artikel dat je vindt door op deze link te klikken:

http://v.entertain.media.daum.net/v/20171214184529910

Je kunt in het reactieveld inloggen met je Twitter of Facebook account. Het maakt niet uit of je bericht om Park Si Hoo te steunen in het Nederlands of het Engels is. Er wordt veel waarde aan gehecht, dat Park Si Hoo ook veel internationale fans heeft!

Jouw inzet om Park Si Hoo te steunen wordt heel erg op prijs gesteld. Tenslotte willen we allemaal dat hij deze KBS Acting Grand Prize gaat winnen!

Bron: Daum, bedankt!

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − zes =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.