Experiment met Ander Thema

Experiment met Ander Thema

Het vorige thema beviel me niet helemaal. Daarom ben ik deze nu aan het uitproberen.

Dit thema heeft weer andere beperkingen, waardoor ik het één en ander weer moet gaan aanpassen.

Het lettertype is vrij recht-toe-recht-aan en dat kan ik binnen het thema niet veranderen. De kleur van de tekst kan ik aanpassen via een andere editor, die ik heb geïnstalleerd.

Het kan er best rommelig uitzien en ik heb deze week niet echt veel tijd, maar tussen de bedrijven door zal ik alles nalopen en aanpassen indien nodig!


Bron foto: Twitter

0
Laat anderen dit ook weten:

2 gedachten over “Experiment met Ander Thema

  1. Het voordeel van dit thema is, dat iedere post op de homepage nu een mogelijkheid laat zien (geen reacties/reacties) om een reactie te plaatsen, als je dat zou willen doen. Dat is wat ik het meest miste bij het vorige thema. Je moest altijd eerst naar de postpagina zelf toe.

    Schroom vooral niet om te reageren! 🙂

    0

    1. En weer ben ik van thema veranderd! Tijdens mijn vakantie in Zuid-Korea kwam ik erachter dat ik mobiel niets kon met het vorige thema. Niet dat dat wat uitmaakte, want officieel is deze website nog steeds niet in de lucht, maar als ik wat had moeten doen achter de schermen kon dat dus niet. Nu moet ik hier weer het één en ander uitzoeken, maar voorlopig voldoet het. Sorry!

      0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.