Website in opbouw (Update)

Website in opbouw (Update)

Dit wordt een website in het Nederlands om de bekendheid van de Zuid-Koreaanse acteur Park Si Hoo in Nederland en Nederlandstalige gebieden te vergroten.

Deze website bouw ik op aan de hand van een WordPress cursus die ik doe. Het zal dus niet snel gaan en steeds veranderen.

Als het Engels geen probleem is voor je dan kun je veel informatie over Park Si Hoo vinden op mijn website Park Si Hoo…..Korean Actor!

Update

Terwijl ik bezig ben met deze website, vraag ik mezelf af, wat nieuwe fans van Park Si Hoo zouden willen weten? Hierbij heb ik ook teruggedacht aan de periode toen ik zelf een nieuwe fan was. Een hoop informatie was moeilijk terug te vinden of niet beschikbaar. Fans die Park Si Hoo en zijn drama’s en films al kennen, hebben geen behoefte aan samenvattingen daarvan. Ik had het fijn gevonden als ik wel op één plek samenvattingen had gevonden, zodat ik aan de hand daarvan had kunnen beslissen met welk drama ik het eerst zou beginnen. Nu weet ik ze wel te vinden, maar toen, als een compleet nieuwe fan, absoluut niet. Ik ben al doende wijs geworden!

Ik wil een goede introductie van Park Si Hoo geven. Hoe hij is als mens, wat hij tot-nu-toe gedaan heeft en welke tradities er ontstaan zijn tussen zijn fans en hem. Op een gegeven moment is dat allemaal terug te vinden in het menu van de vaste pagina’s onder de kopafbeelding. De structuur daarvan is klaar. De pagina’s die nu nog leeg zijn, kan ik verder gaan invullen. Ik zal echter eerst een hoop informatie moeten gaan verzamelen en vertalen in het Nederlands. Het kan dus wel een hele tijd gaan duren, voordat ik deze website geschikt vind om aan het publiek vrij te geven. Dat wil zeggen, dat ik echt de sociale media kanalen ga gebruiken om bekendheid aan deze website te geven!

Is deze website eenmaal in de lucht, dan ga ik hem bijhouden via de blogformule. Het wordt uiteindelijk een website met deels vaste pagina’s en nieuwe blogposten, zoals deze!

0
Laat anderen dit ook weten:

4 gedachten over “Website in opbouw (Update)

 1. Heb net deze post bijgewerkt, omdat die ondertussen al twee maanden oud was! Tussen alle andere activiteiten door blijf ik aan deze website werken totdat hij klaar is om gelanceerd te worden! 🙂

  0

 2. Schrik niet. Ondanks dat heel veel tabbladen nog gevuld moeten worden, ben ik nu aan het spelen met het headergedeelte. Ben zelf ook verrast door waar de kopafbeelding verschijnt. Voorlopig laat ik die dus staan. Het is een foto van Rotterdam genomen vanaf de Erasmusbrug oftewel de “Zwaan”. Wil een connectie maken tussen Park Si Hoo, Korea en Nederland. Vandaar dat ik de mogelijkheden van dit thema aan het uittesten ben!

  0

 3. Voorlopig heb ik een nieuw logo en kopafbeelding. Het logo is een foto van Rotterdam en Park Si Hoo. De tekst op het logo spreekt voor zich. De kopafbeelding is een foto die ik in september 2016 in Gangnam (Seoul) gemaakt heb tijdens de panorama toer. Als je de pagina naar beneden scrollt zie je vanzelf een straatnaam verschijnen, die duidelijk maakt dat het ergens in Seoul is. Voìla, Nederland, Korea en Park Si Hoo zijn met elkaar verbonden! 🙂

  Nu nog kijken wat er gebeurt, als ik met de achtergrondafbeelding aan de slag ga. Maar eerst ga ik een poosje wat anders doen!

  0

  1. Oké, de lay-out is voorlopig naar mijn zin. Misschien vind ik het later wel weer te druk, maar er is geen twijfel meer over over wie deze website gaat! Heb iets meer “smoel” aan het ontwerp van de website gegeven! 😀

   0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − acht =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.