Het jaar 2018 is sprankelend begonnen voor Park Si Hoo en zijn jarenlange fans. Tijdens de “2017 KBS Drama Awards Ceremony” ontving hij voor het eerst sinds 2011 Awards voor zijn aandeel in het momenteel nog lopend drama “My Golden Life”!

Park Si Hoo & Shin Hye Sun

Vuurwerk aan het begin van 2018

Tijdens de uitreiking van de Beste Drama Koppel Award werd de start van 2018 ingeluid met vuurwerk vanaf de Lotte Toren. Park Si Hoo & Shin Hye Sun waren één van de koppels die deze Award in ontvangst mochten nemen!

Park Si Hoo & Shin Hye Sun

Park Si Hoo & Shin Hye Sun hebben de Beste Drama Koppel Award gekregen!

Dit was nog niet alles! Zowel Park Si Hoo als Shin Hye Sun mochten ook de Excellence Award voor een langlopend drama  in ontvangst nemen voor hun rollen van Choi Do Kyung and Seo Ji An in “My Golden Life“!

Park Si Hoo & Shin Hye Sun

Emotioneel na ontvangst Excellence Award Langlopend Drama

 

Park Si Hoo

Speech na ontvangst Excellence Award Langlopend Drama


Felicitaties zijn voor beiden op hun plaats. Voor Park Si Hoo is het een welverdiende beloning na een afwezigheid van 5 jaar. In 2011 had hij voor de laatste keer een Award ontvangen voor een dramaproduktie. Toevallig was dit ook tijdens de KBS Drama Awards. Symbolisch kunnen we dit zien als de start van een nieuw begin waar het ooit geëindigd is!

Shin Hye Sun vertolkt met Seo Ji An haar eerste hoofdrol in een drama. Het is heel bijzonder om dan meteen beloond te worden met twee Awards! Ze was zichtbaar heel emotioneel op het podium tijdens beide uitreikingen!

Voorafgaand aan de uitreiking kwamen de genomineerden binnen via het Rode Tapijt. Onderstaande video laat de binnenkomst van Shin Hye Sun en Park Si Hoo zien!

 

Als laatste rest mij om Park Si Hoo en alle fans een sprankelende voortzetting van 2018 te wensen met heel veel geluk en een goede gezondheid!

Met dank aan: StarSeoulTV (video) en KBS Drama Awards