Kijkersdichtheid van 30,9% Bereikt!

Kijkersdichtheid van 30,9% Bereikt!

Het afgelopen weekend van 23 en 24 september werd met aflevering 8 van het drama “My Golden Life” een landelijke kijkersdichtheid van 30,9% en een stedelijke kijkersdichtheid van 30,5% bereikt volgens Nielsen Korea.

Dit is veel sneller dan bij het voorgaande weekenddrama “My Father Is Strange” gebeurde. Dit drama brak pas met aflevering 22 door de grens van 30% heen!

Volgens een nieuwsartikel van Chosun was het te verwachten dat “My Golden Life” de status van kassucces zou bereiken vanwege de volgende redenen:

 

  1. Het goede acteerwerk van de voornaamste spelers: Park Si Hoo, Shin Hye Sun, Lee Tae Hwan en Seo Eun Soo, maar ook van Chung Ho Jin, Kim Hyeon Ok,
    Jeon Ho Min and Na Young Hee.
  2. Snelle voortgang van het drama. De dramatische gebeurtenissen volgen elkaar in snel tempo op en de onthullingen houden de aandacht van de kijkers vast.
  3. Persoonlijkheden met sterke karakters, met name van Park Si Hoo en
    Shin Hye Sun. Er is een sterke chemie tussen hen!
  4. Het einde van elke aflevering, dat gedurende vijf minuten de kijkers verwachtingsvol maakt voor hoe het verder zal gaan in de volgende aflevering.

 

De scriptschrijver So Hyun Kyung en regisseur Kim Hyung Suk creëren een masterpiece met deze vier ingrediënten voor een kassucces!

 

Bron: Chosun
Foto: Park Si Hoo Instagram

0
Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 2 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.