Zal Het Gaan Lukken?

Zal Het Gaan Lukken?

Heb zoëven onder Overig -> Fanmeetings -> Korea de pagina van de fanmeetings in Korea tot-nu-toe voltooid. Dit is vrij uitgebreid, omdat het er slechts 2 waren en bovendien de start van alle overige fanmeetings die gevolgd zijn sindsdien. Juli is bijna alweer voorbij en dan doet augustus zijn intrede. Ik heb voor mezelf als deadline gesteld, dat ik deze website officieel klaar wil hebben, voordat de drukte rond Park Si Hoo weer gaat losbarsten.

In het weekend van 2 en 3 september zijn de eerste 2 van 50 afleveringen van “My Golden Life” op TV in Korea. Op 3 september is op Jeju-eiland de fanmeeting voor ENISHI abonnees en tevens de viering van het 5-jarig bestaan van het tijdschrift! Dan wil ik via de blogberichten, zoals deze, zoveel mogelijk verslag hiervan doen. Dan heb ik dus nog maar krap een maand om alles onder de tab “Overig” te voltooien en de sociale media in orde te brengen.

Ik heb zoveel ballen tegelijk in de lucht op dit moment, dat ik een paar ballen zal moeten laten rusten om deze bal te voltooien! Ik ben helaas geen inktvis. Misschien toch maar een agenda met prioriteiten gaan opstellen en me hier dan vooral ook zoveel mogelijk aan houden? Ja, zoveel mogelijk, want er gebeurt altijd wel iets onverwachts!

Een fijne zondag iedereen! 😀

Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − dertien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.