Tabblad Drama’s onder Synopsis Gereed

Tabblad Drama’s onder Synopsis Gereed

Het tabblad Drama’s onder Synopsis is klaar. Ik heb dit tot en met “Neighborhood Hero” gedaan. Hoewel Park Si Hoo inmiddels de mannelijke hoofdrol in “My Golden Life” door KBS aangeboden heeft gekregen, heb ik dit bewust nog niet vermeld. Iedereen gaat er vanuit dat dit Park Si Hoo’s nieuwe drama zal zijn, hoop dit zelf ook, maar officieel is dit nog steeds niet door KBS of hemzelf bevestigd. In zijn laatste videoboodschap na afloop van het “Dramatic Thanksgiving Festival” zei Park Si Hoo onder meer dat hij snel zijn nieuwe drama zal presenteren. Tot dan is het nog steeds afwachten!

Laat anderen dit ook weten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + tien =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.