Park Si Hoo als Baek Si Yoon

Tabblad Drama’s onder Synopsis Gereed

Het tabblad Drama’s onder Synopsis is klaar. Ik heb dit tot en met “Neighborhood Hero” gedaan. Hoewel Park Si Hoo inmiddels de mannelijke hoofdrol in “My Golden Life” door KBS aangeboden heeft gekregen, heb ik dit bewust nog niet vermeld. Iedereen gaat er vanuit dat dit Park Si Hoo’s nieuwe drama zal zijn, hoop dit zelf ook, maar officieel is dit nog steeds niet door KBS of hemzelf bevestigd. In zijn laatste videoboodschap na afloop van het “Dramatic Thanksgiving Festival” zei Park Si Hoo onder meer dat hij snel zijn nieuwe drama zal presenteren. Tot dan is het nog steeds afwachten!

Deel:
Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInShare on XingEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vijf =