Spring naar inhoud

Drama Festival Park Si Hoo

Park Si Hoo Drama Festival Tokio 15.06.2017

Degenen die af-en-toe deze website bezoeken om te kijken hoe het vordert, zal het opgevallen zijn dat het alweer een tijdje niet veranderd is!

Reden hiervan is dat Park Si Hoo voor zijn "Dramatic Thanksgiving Festival" in Japan is geweest. Aangezien deze website nog steeds "officieus" is en niet "officieel" heb ik dit bewust niet hier bijgehouden. Dat zou me afgehouden hebben van mijn planning vooraf. Dan liever even niets.

Maar ik heb voor de Nederlandse fans wel op de Park Si Hoo Fanclub NL het thema gewijd aan dit drama festival en werk dit nog steeds bij! Dus voor wie interesse heeft, kan het daar bekijken! Qua opzet is het heel anders dan hoe ik dit op Park Si Hoo....Korean Actor gedaan heb en doe (want ik doe meestal een hoop achteraf, omdat ik ook ander nieuws probeer te blijven vermelden).

Dus mijn excuses dat deze website nog steeds niet officieel de lucht in is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien − 16 =